Αδημοσίευτες φωτογραφίες της κόρης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ

Μίλησε στο Happy Day!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδημοσίευτες φωτογραφίες της κόρης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ

Μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες της κόρης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, είχαμε την ευκαιρία να δούμε μέσα από την εκπομπή Happy Day. Τι είπε για την καραντίνα και το πως τα περνάνε στο σπίτι η Υβόννη;

Ειδικότερα η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πως τα περνάνε οι τρεις τους στο σπίτι, αυτές τις ημέρες που είμαστε σε καραντίνα, ενώ αναφέρθηκε και στην μαμά του Αντώνη Ρέμου.

"Θα θέλαμε πολύ να την έχουμε εδώ είναι η αλήθεια, καλύτερα όμως που είναι εκεί γιατί είναι και σε μία ηλικία πολύ ευαίσθητη και δεν θέλουμε να το ρισκάρουμε. Ακούμε τους ειδικούς και θα κάνουμε υπομονή.

Το πήγαμε πολύ καλά από την αρχή. Επειδή η κυρία Ελένη ήταν πάρα πολλά χρόνια στη Γερμανία και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, εγώ δεν μιλούσα ελληνικά τότε και είχαμε μια φοβερή επικοινωνία” είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Υβόννη Μπόσνιακ

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Αυτές είναι οι φωτογραφίες της κόρης τους

Μέσα από την εκπομπή λοιπόν είδαμε και μερικές φωτογραφίες της 5χρονης κόρης του διάσημου ζευγαριού με την Υβόννη Μπόσνιακ - η οποία αυτές τις ημέρες έχει φτιάξει καταπληκτικά γλυκά - να λέει για την μικρούλα τα εξής:

"Η Ελένη εκμεταλλεύεται το κάθε λεπτό μαζί μας… και εμείς περνάμε πολύ ωραία! Έχει απίστευτη κατανόηση. Χθες με ρώτησε μαμά πότε θα γίνουν όλοι οι άνθρωποι καλά και της το εξηγήσαμε. Είναι καλή, νιώθω ευλογημένη. Η Ελένη είναι καλή, δεν κάνω κανένα παράπονο"

"Μου λείπουν οι φίλες μου, η ομάδα μου, το γραφείο μου. Του Αντώνη του λείπει η μητέρα του, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή" είπε ακόμα στην εκπομπή ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον τραγουδιστή λέγοντας τα εξής:

"Είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Θα μπορούσε να ήταν και αλλιώς… Έχουμε κι ο καθένας τον χρόνο για τον εαυτό του, που το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό, ειδικά τώρα που είμαστε μόνο στο σπίτι. Μια χαρά τα πάμε. Δεν έχω δει κάτι περίεργο που δεν ήξερα. Είμαστε πολύ καλά".

κόρη Αντώνη Ρέμου - Υβόννης Μπόσνιακ

Υβόννη Μποσνιακ - Αντώνης Ρέμος κόρη