Σε καραντίνα πρώην παίκτρια του GNTM - Τι συνέβη;

Τι είπε στην Κατερίνα Καινούργιου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε καραντίνα πρώην παίκτρια του GNTM - Τι συνέβη;

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η πρώην παίκτρια του GNTM με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων ότι είναι σε καραντίνα εδώ και μέρες.Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Ειδικότερα το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM Εύη Ιωαννίδου, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων γύρισε όλο τον κόσμο βρίσκεται πλέον στο πατρικό της.

Η ίδια είπε ότι ήταν στην Ιταλία αλλά αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω, λόγω ενός χειρουργείου που έκανε ο πατέρας της. Όπως είπε η ίδια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και την εβδομάδα μόδας που μόλις ξεκίναγε.

Τι είπε για την καραντίνα στην οποία βρίσκεται η πρώην παίκτρια του GNTM, Εύη Ιωαννίδου;

"Είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένη με τον αριθμό των ανθρώπων που χάθηκαν" είπε μεταξύ άλλων το όμορφο μοντέλο, αναφορικά με την κατάσταση στην Ιταλία. Η Εύη Ιωαννίδου, είπε ακόμα ότι έχει ακυρώσει όλα τα ταξίδια που ήταν να κάνει. ωστόσο δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον. Όπως είπε ήταν μεταξύ άλλων να ταξιδέψει και στο Ντουμπάι, ωστόσο λόγω των εξελίξεων είναι σε καραντίνα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βέροια.

Επίσης είπε ότι ευτυχώς δεν πρόλαβε στην Ιταλία το μεγάλο μπαμ, ωστόσο τα όσα έζησε ήταν συγκλονιστικά. Ακόμα περιέγραψε και το τι συμβαίνει στην Βέροια, όπου και βρίσκεται.

Όπως είπε διαβάζει πολλά βιβλία, ενώ πηγαίνει και φαγητό στην γιαγιά της, την οποία βλέπει ωστόσο από την πόρτα για να κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας. Πάντως είπε ότι στην Βέροια είναι ήσυχα τα πράγματα και ο κόσμος δεν κυκλοφορεί πολύ. Δείτε ωστόσο και γιατί πριν από κάποιο καιρό το όμορφο μοντέλο "χάθηκε από προσώπου γης". Τι είχε γίνει;

Ορίστε και το βίντεο από την εκπομπή του Open