Για ψώνια η Τζίνα Αλιμόνου χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Είναι μία κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για ψώνια η Τζίνα Αλιμόνου χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Αποκλειστικές φωτογραφίες

"Τσακώσαμε" την Τζίνα Αλιμόνου χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε βόλτα που έκανε σε εμπορικό κέντρο πριν επιβληθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας και σας έχουμε παρακάτω όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε.

Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" την Τζίνα Αλιμόνου σε βόλτα που έκανε για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι ακόμα και χωρίς μακιγιάζ το πρόσωπό της είναι υπέροχο.

Πριν από λίγο καιρό την είχαμε "τσακώσει" και στο θέατρο με το πιο στιλάτο look! Σας έχουμε τις πιο "καυτές" φωτογραφίες!

Ο φακός του YouWeekly.gr απαθανάτισε την πανέμορφη ηθοποιό και πλέον είναι σίγουρο πως το πρόσωπό της είναι υπέροχο ακόμα και χωρίς να έχει περιποιηθεί. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 13/3 και εμείς σας τις παρουσιάζουμε!

Τζίνα Αλιμόνου χωρίς μακιγιάζ

Αλιμόνου βόλτα

Τι είχε εξομολογηθεί πριν λίγο καιρό η Τζίνα Αλιμόνου

Η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε με το διαζύγιο της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην ανατροφή τεσσάρων παιδιών.

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις τέσσερα παιδιά. Πολλοί νομίζουν ότι έχω μάγειρες, στρατό από νταντάδες» σχολίασε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε: «Από την πρώτη στιγμή μου μπήκε στο μυαλό ότι μπορεί να χάσω τα παιδιά, γιατί οι κατηγορίες ήταν πολύ ακραίες. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα» είπε χαρακτηριστικά.