Τσακώσαμε τη Νάνσυ Παραδεισανού για καφέ - Με ποιον ήταν;

Πριν ξεσπάσει η πανδημία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τσακώσαμε τη Νάνσυ Παραδεισανού για καφέ - Με ποιον ήταν;

Ο φακός των φωτογράφων "τσάκωσε' την Νάνσυ Παραδεισανού για καφέ. Με ποια διάσημη Ελληνίδα τα έλεγε στο Golden Hall; Σας έχουμε φωτογραφίες τους!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν ήταν μαζί με την Νάνσυ Παραδεισανού και απόλαυσαν μερικές όμορφες στιγμές σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Ο φακός των φωτογράφων τις έπιασε να κάνουν κους κους και να πίνουν τον καφέ τους παρέα!

Μπορεί πλέον να μην το κουνάμε από το σπίτι, αφού οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό έχουν φέρει απαγόρευση της κυκλοφορίας, ωστόσο πριν γίνουν όλα αυτά οι δύο φίλες είχαν βρεθεί στο Golden Hall και είχαν απολαύσει τον καφέ τους μαζί.

Βέβαια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε και ένα απρόοπτο, όταν ο καλός της έμεινε μες την μέση του δρόμου και εκείνη έτρεχε να τον "μαζέψει". Μπορείτε να δείτε εδώ, τι είναι αυτό που συνέβη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Νάνσυ Παραδεισανού: Οι φωτογραφίες από το κους κους και τον καφέ τους στο Golden Hall - Τις τσακώσαμε!

ΟΙ δυο τους λοιπόν πριν να έχουμε όλες τις εξελίξεις που έφεραν απαγόρευση και "λουκέτο" σε καφέ και μαγαζιά, είχαν βρεθεί στο Golden Hall.

Όπως ήταν φυσικό εκεί βρέθηκαν και τα φλας των φωτογράφων που τις έπιασαν να συζητούν, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που σας έχουμε από την βόλτα που είχαν κάνει, πριν ξεσπάσει όλος αυτός ο πανικός που μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι δυο τους φαίνεται να συζητούν κάτι. Παράλληλα απολαμβάνουν τον καφέ τους. Μάλιστα η Παραδεισανού φαίνεται να λέει κάτι με έμφαση στην Βαλαβάνη.

Ορίστε και οι φωτογραφίες τους από την κοινή τους έξοδο στο Golden Hall

Νάνσυ Παραδεισανού - Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Νάνσυ Παραδεισανού - Ευρυδίκη Βαλαβάνη για καφέ
Παραδεισανού - Βαλαβάνη στο Golden Hall
Βαλαβάνη - Νάνσυ Παραδεισανού για καφέ