Εβελίνα Παπούλια: Η φωτογραφία της από το παρελθόν μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

"Θα ήθελα να το ξαναβρώ μέσα μου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εβελίνα Παπούλια: Η φωτογραφία της από το παρελθόν μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Μια φωτογραφία της από το παρελθόν, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό ανέβασε η Εβελίνα Παπούλια, που παράλληλα 'άφησε" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ένα όμορφο μήνυμα. Ποια αυτά που έγραψε η ηθοποιός;

Ειδικότερα η Εβελίνα Παπούλια, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της, ακολουθώντας και αυτή με την σειρά της την νέα μόδα του Insternet το babychallenge. Σε αυτή τη νέα ιντερνετική "πρόκληση" λοιπόν διάσημοι και μη, μας δείχνουν με φωτογραφίες τους πως ήταν παιδάκια.

Μάλιστα η ηθοποιός μαζί με την φωτογραφία που ανέβασε, έγραψε και ένα πολύ γλυκό μήνυμα που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό καθώς έχει να κάνει με την παιδική ηλικία.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Εβελίνας Παπούλια από το παρελθόν

Η ηθοποιός λοιπόν μας έδειξε πως ήταν στα έξι της χρόνια και μείναμε με το πόσο γλυκό παιδάκι ήταν. Ακόμα ήταν γλυκό και το κείμενο που έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της καθώς αναφέρθηκε με μεγάλη τρυφερότητα στην παιδική ηλικία. Βέβαια δεν είναι η μόνη διάσημη που μας έχει δείξει πως ήταν παιδάκι. Θα πάθετε πλάκα και με την Ελένη Φουρέιρα.

"Να σας πω την αλήθεια αυτό που βλέπω σε αυτό το πρόσωπο θέλω να ξαναβρώ μέσα μου! Αν το βρω θα είμαι πανευτυχής! Ας βρούμε το παιδί μέσα μας και όλα θα κυλήσουν εύκολα και ανεμπόδιστα... ας ευχηθούμε να γίνουν όλα σαν τότε που χαιρόμασταν με το τίποτα σαν τότε που ήμασταν ατρόμητοι σαν τότε που αγαπούσαμε με την καρδιά μας και όχι με το μυαλό μας σαν τότε που γελάγαμε με την καρδιά μας σαν τότε που είμασταν αγνοί και αγαθοί και είχαμε πίστη.... Εγώ στην φωτό έξι χρόνων" έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στην ανάρτηση που ακολουθεί.