Έπεσε το unfollow από Θεοδωρίδου σε Θεοφάνους - Τι συνέβη;

Η κίνηση του Θεοφάνους που έφερε αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπεσε το unfollow από Θεοδωρίδου σε Θεοφάνους - Τι συνέβη;

Μια κόντρα φαίνεται πως δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και την Νατάσα Θεοδωρίδου. Μάλιστα, ο στιχουργός έκανε unfollow στο Instagram την τραγουδίστρια, αφού αρχικά τον είχε κάνει εκείνη, μαζί και έναν φίλο της. Τι έχει συμβεί μεταξύ τους;

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια χιουμοριστική φωτογραφία που ανέφερε το όνομα της τραγουδίστρια, κάτι που την ενόχλησε πολύ.

«Η Θεοδωρίδου είναι στους ΚΑΔ που θα παραμείνουν υποχρεωτικά ανοιχτοί, όπως τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, δεν εξηγείται κάθε μέρα λάιβ», έγραφε η ανάρτηση του και σήμερα στο Πρωινό έκαναν αποκαλύψεις για το τι έχει συμβεί ανάμεσα τους.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Πρωινό η Νάνσυ Παραδεισανού, η Νατάσα Θεοδωρίδου στεναχωρήθηκε τόσο πολύ που ήθελε να σταματήσει να κάνει αυτά τα live μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. Μάλιστα, έκανε unfollow τον Θεοφάνους και τον φίλο της που έκανε τα γελάκια κάτω από την ανάρτηση του, ενώ στη συνέχεια έκανε και ο Γιώργος Θεοφάνους unfollow την τραγουδίστρια. Να σημειώσουμε πως οι δυο καλλιτέχνες και χρόνια φίλοι και συνεργάτες, ωστόσο έχουμε έναν παλιό καβγά καταχωρημένο στη σχέση τους.

Ωστόσο, ευχάριστα "έσκασαν" για την αγαπημένη τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου. Τι συνέβη με την κόρη της;

Για αυτά τα live της Θεοδωρίδου μιλούσε ο Θεοφάνους

Άντζελα Δημητρίου και Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάνε live και το Instagram διαλύθηκε από τους χρήστες που μπήκαν να δουν τις δύο καλλιτέχνιδες.

Χαμός έγινε στο Instagram με τις δύο μεγάλες τραγουδίστριες να ενώνουν τις φωνές τους από το σπίτι. Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που κάνουν αυτές τις ημέρες live από τον χώρο τους για να κρατήσουν συντροφιά στον κόσμο που είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι, λόγω της καραντίνα και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά είδαμε την Άντζελα Δημητρίου να τραγουδά μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και το μέσο κοινωνικής δικτύωσης πήρε φωτιά. Δείτε ωστόσο και την γλυκιά φωτογραφία της Θεοδωρίδου, με την κόρη της.

"Απόψε #μένουμεσπίτι και τραγουδάμε παρέα με την αγαπημένη μου @natasatheodoridou σε ένα μοναδικό instalive στις 23:00 ακριβώς" έγραψε η Δημητρίου σε ανάρτηση που έκανε γνωστοποιώντας ότι θα γίνει και το συγκεκριμένο live.

Στο Instagram τα σχόλια έπεφταν βροχή

Άντζελα Δημητρίου - Νατάσα Θεοδωρίδου

Θεοδωρίδου - Δημητρίου