Ζενεβιέβ Μαζαρί: Μπήκε πίσω από το τιμόνι και τρέλανε τον Στεφανή - "Που είναι οι τεκίλες;"

Την έχετε δει να οδηγάει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζενεβιέβ Μαζαρί: Μπήκε πίσω από το τιμόνι και τρέλανε τον Στεφανή -

Κέντησε με τις ατάκες της η Ζενεβιέβ Μαζαρί που ήταν η καλεσμένη του Κώστα Στεφανή στην εκπομπή traction. Η asrt director μπήκε πίσω από το τιμόνι και μας τρέλανε - με την καλή έννοια πάντα!

"Με καλεσμένη την art director του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί, με την πληθωρική προσωπικότητα και το ιδιαίτερο χιούμορ, ο Κώστας Στεφανής συνταξιδεύει μαζί της μέσα στο νέο Ford Puma.

Μέσα στο αυτοκίνητο επικρατεί μια διαφορετική, “Ζεν” ατμόσφαιρα, διανθισμένη από τις … οδηγικές της ικανότητες και τις αποστομοτικές της ατάκες. Η κορύφωση έρχεται όταν στο Parking Challenge η Ζενεβιέβ" γράφει η λεζάντα του βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι του Star στο Youtube και είναι ότι πιο απολαυστικό είδαμε σήμερα.

Το βίντεο με την Ζενεβιέβ Μαζαρί πίσω από το τιμόνι - Τρέλανε τον Κώστα Στεφανή με τις ατάκες της!

Πολλές ήταν οι ατάκες που πέταξε η art director του GNTM με την ίδια να λέει σε κάποιο σημείο χαριτολογώντας "που είναι οι τεκίλες ντυθήκαμε εδώ far oust" . "Δεν πίνουμε όταν οδηγάμε" της απάντησε επίσης χιουμοριστικά ο γνωστός παρουσιαστής.

"Το πιο εντυπωσιακό που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι ζω και υπάρχω. Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα όπως φαντάζονται [...] Με κοιτάνε και λένε γιατί αυτή η άσχετη είναι πίσω από το τιμόνι" θα ακούστε να λέει σε άλλο σημείο η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που πρόσφατα έκανε και μια ανάρτηση στην οποία βλέπουμε πως έχει "στρώσει' στη δουλειά τα παιδιά της.

"Είμαι υπέρ του τι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Πιο πιτσιρίκα, φορούσα πιο συχνά τακούνι. Μετά τις γέννες μου είναι πολύ δύσκολο, αλλά συνεχίζω να το λατρεύω το ψηλοτάκουνο" είπε ακόμα, όπως θα δείτε και στο βίντεο από την εκπομπή traction.

Δείτε το, είναι όλα τα λεφτά