Το Κόκκινο Ποτάμι:Συγκίνηση με το μήνυμα των πρωταγωνιστών της σειρά του Open

«Είναι καλύτερα να μένεις σπίτι!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Κόκκινο Ποτάμι:Συγκίνηση με το μήνυμα των πρωταγωνιστών της σειρά του Open

Σύσσωμοι οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Open, «Το Κόκκινο Ποτάμι», στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό και την καραντίνα με το οποίο συγκινούν πραγματικά όποιον το ακούσει.

Μπορεί τα γυρίσματα της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη να έχουν "παγώσει" προς το παρόν, το Open ωστόσο με μία υπέροχη κίνησή του θέλησε να βγάλει και πάλι στο προσκήνιο τους πρωταγωνιστές της σειράς για καλό σκοπό.

Έτσι όλοι μαζί έστειλαν το πιο ηχηρό μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που θέλουν να μείνουν στο σπίτι. Ένα μήνυμα για να στείλουν τη στήριξή τους αλλά και την αγάπη τους, δίνοντας ελπίδα στους ανθρώπους που δίνουν μία ισχυρή μάχη με τον επικίνδυνο ιό που σαρώνει τη χώρα και μας αναγκάζει να μείνουμε μέσα.

Ο Θέμης, ο Μίλτος, η Ιφιγένεια αλλά και ο ίδιος ο Μανούσος Μανουσάκης, συμμετέχουν στο νέο σποτ του Open για να δώσουν λίγη στήριξη στους ανθρώπους που βρίσκονται στο σπίτι τους.

Ρίξτε και μια ματιά σε ένα "καυτό" spoiler που σας έχουμε για ένα επεισόδιο στο «Κόκκινο Ποτάμι» που δεν έχει παιχτεί ακόμα στην τηλεόραση!

Το μήνυμα που δημοσίευσαν οι πρωταγωνιστές από το Κόκκινο Ποτάμι

«Θα προσέξουμε και θα επιστρέψουμε» λέει ο σκηνοθέτης της σειράς, Μανούσος Μανουσάκης, ενώ ο Αργύρης Πανταζάρας επισημαίνει: «Αυτή τη στιγμή είμαστε μαζί, ψύχραιμοι και αισιόδοξοι». «Καλή δύναμη. Όλα θα πάνε καλά!» είναι το μήνυμα της Τάνιας Τρύπη, με την Αναστασία Παντούση να παροτρύνει: «Σήκω μη σταματάς να ονειρεύεσαι… Τα όνειρα δίνουν ζωή». Ο Ιωάννης Παπαζήσης επισημαίνει: «Δεν φοβόμαστε, κάνουμε υπομονή. Η ζωή θα κερδίσει» και ο Κωνσταντίνος Καζάκος αναφέρει: «Γιατρός είμαι, ξέρω. Θα τα καταφέρουμε».

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα των ηθοποιών: