Κατερίνα Παπουτσάκη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή "τρελάθηκε" με την φωτογραφία της - Τι σχολίασε;

Έκανε μια γλυκιά ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Παπουτσάκη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τρελάθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κατερίνα Παπουτσάκη με την όμορφη παρουσιάστρια να αφήνει ένα σχόλιο κάτω από την εικόνα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μένει στο σπίτι και ανεβάζει και αυτή με την σειρά της φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας μας τα όσα κάνει μέσα στο σπίτι, αλλά και αυτά που είναι σημαντικά για εκείνη. Δηλαδή την οικογένειά της και φυσικά το σκυλάκι τους.

"Τώρα που #menoumespiti κάποιοι χαίρονται περισσότερο! Ο Ρομπενακος έχει χορτάσει #piopolla χάδια και πιο πολλές αγκαλιές από ποτέ!' έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός σε μια ανάρτηση που έκανε και στην οποία μας συστήνει στο σκυλάκι της οικογένειας.

Ποια φωτογραφία της Κατερίνα Παπουτσάκη σχολίασε όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Ήταν ωστόσο μια άλλη φωτογραφία της όμορφης ηθοποιού - που μας σύστησε και τον μπαμπά της πριν λίγες ημέρες - η οποία έφερε το γλυκό σχόλιο της παρουσιάστρια, που δεν μπόρεσε να "αντισταθεί". Να πούμε βέβαια ότι η φωτογραφία συγκέντρωσε γενικά πολλά όμορφα σχόλια, αφού είναι πάρα πολύ τρυφερή. Αυτή ήταν άλλωστε και η διαπίστωση που έκανε η παρουσιάστρια.

Η όμορφη ηθοποιός λοιπόν έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στην οποία βλέπουμε τον άντρα της, Δημήτρη Πιλαφά να είναι αγκαλιά στο κρεβάτι μαζί με τα παιδιά τους. Η ανάρτηση είναι πάρα πολύ τρυφερή και έφερε ακόμα και το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Ειδικότερα η παρουσιάστρια του Happy Day σχολίασε με την σειρά της την συγκεκριμένη ανάρτηση γράφοντας "τι τρυφερή φώτο" και αφήνοντας και μια κατακκόκινη καρδούλα, δίπλα στο ποστ της.

Ορίστε και η ανάρτηση που έκανε η Παπουτσάκη και μας έλιωσε!