Η Ελένη Μενεγάκη αποθεώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη - «Η αντίδραση του με κάνει να αισθάνομαι...»

Τι ανέφερε η παρουσιάστρια για τον πρωθυπουργό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη αποθεώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη - «Η αντίδραση του με κάνει να αισθάνομαι...»

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, θέλησε να αποθεώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση που έχει κρατήσει και γι΄αυτό το λόγο εξήγησε πως η αντίδραση εκείνου και της ομάδας του, την κάνει να αισθάνεται όμορφα.

Η παρουσιάστρια έχει δώσει πλέον στην εκπομπή της έναν πιο ενημερωτικό χαρακτήρα, μιας και αυτό απαιτούν οι παρούσες συνθήκες.

Έτσι, σήμερα συζήτησε με τους συνεργάτες της μία πολύ όμορφη κίνηση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, απαγορεύτηκε το κολύμπι σε όλες τις περιοχές και γι' αυτό το λόγο, η Άδα Σταματάτου, μητέρα του Γιάννη που πάσχει από αυτισμό, έστειλε μία επιστολή στον πρωθυπουργό.

Με την επιστολή της, του ζητούσε να «να αξιολογήσει την απαγόρευση κυκλοφορίας και λουτρού στις ευπαθείς ομάδες, τους αυτιστικούς, τους ΑμεΑ, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να γράψουν το 6 και να πάνε για τρέξιμο».

Η εν λόγω επιστολή έφτασε στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος απάντησε και έλαβε δράση την ίδια κιόλας μέρα με τη μητέρα να κάνει με τη σειρά της μία ανάρτηση, προκειμένου να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό για την άμεση απάντησή του και την άμεση λύση του ζητήματος.

Η Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε ιδιαίτερα από αυτή τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και έτσι μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η οποία ξεκίνησε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις της για το πώς χειρίζεται την κατάσταση η κυβέρνηση.

Έτσι, η παρουσιάστρια σχολίασε:

«Πάντως για την παρούσα στιγμή και το γεγονός το συγκεκριμένο, που αφορά μια πολύ μικρότερη ομάδα ανθρώπων στη χώρα μας, η αντίδραση του Πρωθυπουργού και της ομάδας του εμένα με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Δηλαδή μου αρέσει πολύ» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.