Αννέτ Αρτάνη: Αποκάλυψε πως έχει συμπτώματα κορωνοϊού

Δεν μπορεί να πάει στο νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αννέτ Αρτάνη: Αποκάλυψε πως έχει συμπτώματα κορωνοϊού

H Αννέτ Αρτάνη αποκάλυψε πως έχει τα συμπτώματα κορωνοϊού, ωστόσο η ίδια που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη δεν μπορεί να πάει στο νοσοκομείο. Η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή Ευτυχείτε τι πραγματικά συμβαίνει.

Η Αννέτ Αρτάνh μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου «Ευτυχείτε» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι, ενώ έχει όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού, ωστόσο όπως είπε δεν μπορεί να πάει στο νοσοκομείο. Κι αυτό καθώς οι κατάσταση στις ΗΠΑ, όπου ζει μόνιμα είναι τραγική.

H Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στο Fame Story 3, τόνισε ότι η κυβέρνηση Τραμπ δεν έχει πάρει κανένα μέτρο κατά του ιού, που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι τα πάρκα και οι δρόμοι είναι γεμάτα από κόσμο, ενώ άργησαν πολύ να κλείσουν τα σχολεία.

Παράλληλα μίλησε θετικά για την Ελλάδα που πήρε αυστηρά μέτρα, τονίζοντας ότι αισθάνεται ασφάλεια για τους γονείς της που ζουν στην Κεφαλλονιά και πρέπει να πάρουν άδεια για να βγουν εκτός σπιτιού. Δείτε εδώ και ποιος 19χρονος ποδοσφαιριστής είναι θετικός και κόλλησε την οικογένεια του

Ποια είναι η Αννέτ Αρτάνη

Η Annet Artani ( 6η Σεπτεμβρίου, 1976) είναι Αμερικανίδα (με Ελληνική καταγωγή) τραγουδίστρια και τραγουδοποιός.

Είναι περισσότερο γνωστή για την εκπροσώπηση της Κύπρου στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2006 με το τραγούδι " Why Angels Cry ", καθώς και συν-γράφοντας το παγκόσμιο hit " Everytime "με την Britney Spears.

Η Artani γεννήθηκε στην Flushing της Νέας Υόρκης από τον Γρηόγρη και τη Τζούλια Σταματελάτο. Η οικογένειά του προέρχεται από το χωριό Καραβάδος στο νησί της Κεφαλονιάς. Έχει πάρει το όνομά της από τη γιαγιά της μητέρας της, την Άννετα, και επέλεξε να χρησιμοποιήσει το όνομα του παππού της, Artani, στο όνομα που έχει στη σκηνή, ως αγάπη και στους δυο τους. Αποφοίτησε από το Queens College και έλαβε πτυχίο από το Five Towns College.