Άγριες Μέλισσες: Έσκασε αποκάλυψη για την σειρά του ANT1 - Πότε φεύγει ο Στάνκογλου;

Το είπαν στον Πρωινό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Έσκασε αποκάλυψη για την σειρά του ANT1 - Πότε φεύγει ο Στάνκογλου;

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν θα είναι από του χρόνου στην σειρά του ANT1 με τον ηθοποιό, που βλέπουμε ως "Κυπραίο" στις Άγριες Μέλισσες να το δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του. Ωστόσο τώρα μέσα από την εκπομπή Πρωινό είχαμε και μια ακόμα αποκάλυψη για το πότε αναμένεται να φύγει.

"Εννοείς του χρόνου; Δεν θα είμαι στις «Μέ­λισσες» του χρόνου! Με ξέρεις καλά εδώ και, χρόνια. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, διαφορετικά δεν θέλω να μένω στα ίδια. Την αγαπώ αυτή τη σειρά, εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δεν θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτή" ήταν τα λόγια που είχε πει ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου μιλώντας στην εφημερίδα Real. Μέχρι πότε όμως θα τον βλέπουμε στην αγαπημένη σειρά να κάνει τον Κυπραίο;

Η αποκάλυψη που έκανε η εκπομπή του ANT1 για το πότε φεύγει ο Στάνκογλου από τις Άγριες Μέλισσες

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά λοιπόν, εκτός από το spoiler που έδωσε για την σειρά επιβεβαιώνοντας και τα όσα ήδη σας είχαμε πει, έκανε ακόμα μια αποκάλυψη αναφορικά με τον χρόνο που αναμένεται να φύγει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Να πούμε ότι την αποχώρησή του είχε επιβεβαιώσει και ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές, που μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είχε πει μεταξύ άλλων: "Ο Γιάννης νομίζω δεν θα είναι του χρόνου στη σειρά, όπως είπε και ο ίδιος, ήρθε η ώρα να πληρώσει (σ.σ. ο Κυπραίος)" .

Ειδικότερα λοιπόν σύμφωνα και με τα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η αποχώρηση του ηθοποιού θα γίνει μετά το 150ο επεισόδιο με τον αγαπημένο ηθοποιό να μας κρατά δηλαδή συντροφιά και για τους μήνες που έρχονται, καθώς θα φύγει περίπου τα Χριστούγεννα του 2020.