Δούκισσα Νομικού: Το νέο της χόμπι στην καραντίνα πρέπει να το ξεκινήσεις και εσύ

Τι κάνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: Το νέο της χόμπι στην καραντίνα πρέπει να το ξεκινήσεις και εσύ

Το νέο χόμπι της Δούκισσας Νομικού στην καραντίνα πρέπει να το ξεκινήσεις και εσύ. Θα σου φτιάξει την διάθεση, αλλά θα βελτιώσεις και την κατάσταση της υγείας σου, ενώ δεν θα κάθεσαι απλά μέσα στο σπίτι και θα τρως.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό, την κόρη της και τον γιο αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Το χόμπι της Δούκισσας Νομικού που πρέπει να ξεκινήσεις και εσύ

Η παρουσιάστρια - μοντέλο στηρίζει το hashtag #μενουμε_σπιτι και κάθεται μέσα μαζί με την οικογένεια της, με σκοπό κιόλας την προστασία της. Προτεραιότητα της είναι γιος και η κόρη της και για το λόγο αυτό φροντίζει να πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Δείτε και πως περνάει τον χρόνο της με τα παιδιά της

H ίδια μάλιστα βρήκε και ένα νέο χόμπι; Ποιο είναι αυτό; Να κάνει γυμναστική.

«Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει. Η κατάσταση δεν βοηθάει. Η απομόνωση δεν βοηθάει. Ούτε ο καιρός βοηθάει. Κι όμως, ξέρεις τι βοηθάει; Η γυμναστική. 30 λεπτά κάθε μέρα. Όχι για να φτιάξεις σώμα για το καλοκαίρι (ποιο καλοκαίρι αναρωτιέμαι) αλλά για να φτιάξεις το πνεύμα και τη διάθεση σου. Δοκίμασε το. Πάρε βαράκια ή κράτα μπουκάλια, πάρε μια καρέκλα ή τις μπάλες με τις οποίες έκανες ασκήσεις για εύκολο τοκετό, βάλε μουσική στα αυτιά, άσε το κινητό σου και εκτονώσου. Αν έχεις παιδιά, αφιέρωσε αυτά τα 30 λεπτά στον εαυτό σου όταν εκείνα κοιμούνται. Θα νιώσεις καλύτερα. Στο υπόσχομαι. Και μετά φάε παγωτό σοκολάτα. Λειτουργεί σου λέω! Εγώ είμαι έτοιμη να αρχίσω από σήμερα, πάμε να το γυρίσουμε. Είσαι μαζί μου;» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της: