Αυτό το βίντεο δεν περίμενες με τίποτα να το δημοσιεύσει ο Ανδρέας Γεωργίου του Μπρούσκο

Τι κάνουν οι ηθοποιοί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό το βίντεο δεν περίμενες με τίποτα να το δημοσιεύσει ο Ανδρέας Γεωργίου του Μπρούσκο

Αυτό το βίντεο δεν περίμενες με τίποτα να το δημοσιεύσει ο Ανδρέας Γεωργίου του Μπρούσκο. Ένα backstage από τις 8 λέξεις που δεν είχαμε ξαναδεί με τους ηθοποιούς να γελάνε και να είναι χαλαροί στα γυρίσματα.

Ο Ανδρέας, δημοσίευσε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με τον Βύρωνα Κολάση να τρώει στο τραπέζι μαζί με την Δανάη Παπά και τον Ιάσωνα Παπαματθαίου. Την ώρα λοιπόν που ο Βύρων Κολάσης μιλάει και τον ακούνε ο Ιάσων και η Δανάη,Ο Ιάσωνας σπρώχνει το ποτήρι με το κρασί και του έρχεται όλο στο πρόσωπο του.

Όπως ήταν αναμενόμενο ξέσπασαν όλοι σε γέλια ηθοποιοί και συνεργείο με την Δανάη Παπά, να «πέφτει» από την καρέκλα από τα γέλια.

Από την άλλη το σπίτι του Ανδρέα Γεωργίου το έχετε δει; Ο σκηνοθέτης που αγαπήσαμε μέσα από το Μπρούσκο και το Τατουάζ, μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού του και είναι το πιο ζεστό. Μάλιστα, έχει το πιο μαγικό τζάκι.

Δείτε το βίντεο:

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Γεωργίου που έχει γράψει 8 λέξεις, Τατουάζ και Μπρούσκο

Ο Ανδρέας Γεωργίου (Ηνωμένο Βασίλειο, 18 Απριλίου 1982) είναι Ελληνοκύπριος σκηνοθέτης, ηθοποιός, σεναριογράφος & παραγωγός.

Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1982 στο Λονδίνο της Αγγλίας από Ελληνοκύπριους γονείς. Επέστρεψαν οικογενειακώς στη Κύπρο όταν ήταν 6 ετών. Έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Ξένια και δύο αδερφούς, τον Κρίστοφερ και τον Ραφαέλο - Αντώνη.

Στη Κύπρο είναι ένας αρκετά γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης χάρη στις επιτυχίες του. Έχει σκηνοθετήσει το Βάλς με 12 θεούς, τους 31 δρόμους και τη σεζόν 2013-2017 σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 Μπρούσκο μαζί με τους Αποστόλη Τότσικα, Ελένη Βαΐτσου, Εβελίνα Παπούλια, Γιώργο Ζένιο και άλλους Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριους ηθοποιούς. Τη σεζόν 2014-2015 κάνει σκηνοθετική επιμέλεια στο Ρουά Ματ. Έχει παίξει στα ''Άσπρα Μπαλόνια'', στο ''Σε φόντο κόκκινο'' στο ''Αλλού Ξημερώμενοι'' και έχει κάνει guest εμφάνιση στην Ονειροπαγίδα. Το Μπρούσκο και το Ρουά Ματ σημείωσαν φοβερά νούμερα σε Ελλάδα και Κύπρο. Την πρώτη του επαφή με την τηλεόραση έκανε από το Dream Show - The Theater στην τηλεόραση του Alpha, όπου και κέρδισε. Μέσα από αυτό το διαγωνισμό διέρρευσαν απόρρητες προσωπικές πληροφορίες του. Τη σεζόν 2017-2019 σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ALPHA Το Τατουάζ το οποίο επίσης σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε Ελλάδα και Κύπρο.