Μείναμε με το στόμα ανοιχτό - Δείτε τι κάνει η Φαίη Σκορδά πίσω από τις κάμερες

Το μαρτύρησε ο Ουγγαρέζος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μείναμε με το στόμα ανοιχτό - Δείτε τι κάνει η Φαίη Σκορδά πίσω από τις κάμερες

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό όταν δείτε τι είναι αυτό που κάνει πίσω από τις κάμερες η Φαίη Σκορδά. Μας το αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Φαίη Σκορδά ως γνωστών είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό με την ίδια να κάνει μια προσωρινή διακοπή από την πρωινή της εκπομπή. Άλλωστε οι εξελίξεις με την πανδημία γενικά έβαλαν στον "πάγο" για κάποιες ημέρες εκπομπές και σειρές.

Ωστόσο η όμορφη παρουσιάστρια έχει γυρίσει πλέον στο πλατό του ANT1 καθώς είναι πια καλά. Μάλιστα η ίδια ήταν συγκινημένη στην πρώτη αγκαλιά που έκανε με τους γιους της, μετά την καραντίνα.

Βέβαια φυσικά το Πρωινό, όπως άλλωστε και όλες οι εκπομπές τηρούν όλους τους κανόνες προστασίας, φορώντας γάντια και κάνοντας συνδέσεις μέσω skype με τους καλεσμένους τους.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λοιπόν θέλησε να μας δείξει με μια ανάρτηση τι είναι εκείνο που κάνει πίσω από τις κάμερες η γνωστή παρουσιάστρια και λιώσαμε στο γέλιο με το story.

"Η κοπέλα θα απολυμάνει και το το σήμα του ANT1 στο τέλος" έγραφε το story και εμείς πέσαμε κάτω από το γέλιο!

Ορίστε και η φωτογραφία

Φαίη Σκορδά στο Πρωινό

Η Φαίη Σκορδά εκτός από αυτό που κάνει πίσω από τις κάμερες μας άφησε άφωνους και με την αναφορά της στον Νίκο Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά μίλησε με την Έλλη Κοκκίνου μέσω skype και μεταξύ άλλων την ρώτησε με ποιον μένει και αν της λείπει ένας σύντροφος αυτή την περίοδο που όλοι περνούν δύσκολα και βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτι τους λόγω κορωνοϊού και των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση.

Πριν απαντήσει ωστόσο, η Έλλη Κοκκίνου, η παρουσιάστρια του Πρωινού αναφέρθηκε στο πώς βιώνει η ίδια την καραντίνα στο σπίτι της και πόσο της λείπει ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος αυτές τις ημέρες που δεν μπορεί να τον δει.

«Αυτή την ερώτηση σου την έκανα πολύ ανθρώπινα. Θα πω κάτι, αλλά δε θέλω να το συνεχίσω… Αυτές τις μέρες, είπα πραγματικά δε θέλω να είμαι μόνη μου. Δεν ξέρω γιατί… μου έχει κακοφανεί πάρα πολύ» κάνοντας γνωστό πως η Φαίη Σκορδά αυτές τις ημέρες δεν μπορεί να δει το σύντροφο της.