Φαίη Σκορδά: Συγκινημένη στην πρώτη αγκαλιά με τους γιους της μετά την καραντίνα

Δείτε φωτογραφίες τους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Συγκινημένη στην πρώτη αγκαλιά με τους γιους της μετά την καραντίνα

Η Φαίη Σκορδά μετά από την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό και βρισκόταν σε καραντίνα για 14 ημέρες είναι άκρως συγκινημένη που κατάφερε να πάρει αγκαλιά, επιτέλους, τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 πριν περίπου ένα μήνα ανακοίνωσε πως έχει νοσήσει κι εκείνη από τον φονικό ιό. Ήταν ασυμπτωματική και βρισκόταν κλεισμένη σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της ώστε να προστατεύσει τους δικούς της ανθρώπους.

Πλέον, η Φαίη Σκορδά είναι καλά κι έχει γυρίσει στην αγαπημένη της συνήθεια που δεν είναι άλλη από την εκπομπή της, Πρωινό, στον ΑΝΤ1. Μέσα μάλιστα από τους δέκτες του σταθμού μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ένα περιστατικό που συνέβη όταν βρισκόταν στο σπίτι της και έμαθε ότι έχει κορωνοϊό - δείτε εδώ όλα όσα είπε!

Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά τις ημέρες της καραντίνας είχε δηλώσει πως το μόνο που της λείπει πάρα πολύ είναι να πάρει μια ζεστή αγκαλιά τα παιδιά της, τον Γιαννάκη και τον Δημητράκη - μάλιστα είχε κάνει και μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram, δείτε την εδώ!

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που έκανε όταν ξεπέρασε τον κορωνοϊό και βγήκε από την καραντίνα ήταν να τρέξει σε αυτούς. Μάλιστα, πλέον είναι όλοι καλά και μένουν σπίτι όπως επιτάσσουν τα μέτρα της κυβέρνησης.

Η Φαίη Σκορδά, το βράδυ του Σαββάτου δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες από τις αγκαλιές με τους γιους της. Δεν τους αφήνει πλέον όπως φαίνεται από τα χέρια της.

Δείτε τις συγκινητικές φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με τα παιδιά της

Φαίη Σκορδά κορωνοϊός

Φαίη Σκορδά παιδιά