Πάνος Μουζουράκης: Αποκαλύπτει πως περνάει την καραντίνα στην Αμερική

Τι είπε ο τραγουδιστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάνος Μουζουράκης: Αποκαλύπτει πως περνάει την καραντίνα στην Αμερική

Ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε πως περνάει την καραντίνα στην Αμερική. Ο τραγουδιστής βρίσκεται εκεί εδώ και καιρό και εξήγησε πως πάνε τα πράγματα εκεί και ποια ακριβώς η κατάσταση που αντιμετωπίζουν.

Ο τραγουδιστής το βράδυ της Δευτέρας μίλησε μέσω skype στο δελτίο του ΣΚΑΙ. Περιέγραψε την κατάσταση εκεί αλλά και πώς ο ίδιος βιώνει όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας αλλά μόνο απομόνωση που επιβάλλει ο καθένας στον εαυτό του. Θα τα δεις όλα στο δρόμο. Εδώ, επειδή υπάρχουν και διαφωνίες για το πώς ο Τραμπ χειρίζεται το θέμα, ο κόσμος είναι μπερδεμένος. Διαλέγει ο καθένας ότι τον βολεύει. Το καλό εδώ είναι ότι είμαστε πιο απλωτά. Εγώ μένω σπίτι και ακολουθώ τις γραμμές της Ελλάδας, το πήραμε πιο σοβαρά», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε εδώ και την νέα του σύντροφο

Δείτε όσα αποκάλυψε:

Ποια η κατάσταση στην Αμερική που ζει ο Πάνος Μουζουράκης

Με τη σημερινή καταγραφή κρουσμάτων κορωνοϊού, οι ΗΠΑ καθίστανται η πρώτη χώρα στον κόσμο σε πλήθος ασθενών με Covid-19.

Η πανδημία έχει σκοτώσει τουλάχιστον 4.476 ανθρώπους στη χώρα, και ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφτασε τα 203.608, με τις ΗΠΑ να καταγράφουν μακράν τον μεγαλύτερο αριθμό μολύνσεων στον κόσμο.

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι το επίκεντρο της πανδημίας στις ΗΠΑ, με τουλάχιστον 1.900 νεκρούς, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της, Άντριου Κουόμο.

Σε μια προσπάθεια περιορισμού της αυξανόμενης εξάπλωσης του ιού, περισσότεροι από 8 στους 10 Αμερικανούς καλούνται να μείνουν σπίτι.

Ο Λευκός Οίκος εκτιμά ότι η ασθένεια ενδέχεται να σκοτώσει από 100.000 έως 240.000 ανθρώπους στη χώρα εάν τηρηθούν οι σημερινοί περιορισμοί, σε σύγκριση με 1,5 έως 2,2 εκατομμύρια θύματα χωρίς την εφαρμογή μέτρων