MasterChef Highlights: Τα καρφιά, τα δάκρυα και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα έγιναν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: Τα καρφιά, τα δάκρυα και ο παίκτης που αποχώρησε

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό MasterChef. Έγινε χαμός. Ποια παίκτρια 'κάρφωσε" η Κατερίνα και ποιος είναι αυτός που δάκρυσε; Δυστυχώς ένα ακόμα επίδοξος chef αποχώρησε από το παιχνίδι.

Απ' όλα είχε και χθες το MasterChef που έκλεισε με την αποχώρηση ενός παίκτη. Η μέρα για τη δοκιμασία αποχώρησης έφτασε και ήταν κρίσιμη. Τα «μαχαίρια» βγήκαν όπως ήταν φυσικό ανάμεσα στους παίκτες.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το MasterChef

Ο Κώστας ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του, ενώ η Ντέμη ήταν αυτή που κέρδισε στη δοκιμασία ασυλίας και είναι η μόνη ασφαλής από την ψηφοφορία αποχώρησης.

Η Ντέμι και ο Σταύρος είχαν ασυλία, οπότε η υποψηφιότητα θα κρινόταν μεταξύ του Κώστα, του Ηλία, του Διονύση και του Ηρακλή.Τελικά, οι δύο παίκτες που βρέθηκαν σε μειονεκτική θέση ήταν ο αρχηγός Κώστας με πέντε ψήφους και ο Ηλίας με τέσσερις ψήφους.

Τελικά αυτός που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε ήταν ο Ηλίας.

MasterChef: Δάκρυσε ο Ηλίας - Τι συνέβη;

Η Ντέμι και ο Σταύρος είχαν ασυλία, οπότε η υποψηφιότητα θα κρινόταν μεταξύ του Κώστα, του Ηλία, του Διονύση και του Ηρακλή.

Τελικά, οι δύο παίκτες που βρέθηκαν σε μειονεκτική θέση ήταν ο αρχηγός Κώστας με πέντε ψήφους και ο Ηλίας με τέσσερις ψήφους.

O Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα με το άκουσμα του αποτελέσματος.

Δεν φαντάζεστε τι έκανα στον εξώστη του MasterChef

Η ομάδα που ηττήθηκε ήταν η κόκκινη και στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες έπρεπε να ψηφίσουν εκείνους τους δυο που θα βρεθούν σε αποχώρηση και θα δώσουν μάχη.

Οι δυο παίκτες που πήραν τις περισσότερες ψήφους και έδωσαν μάχη στη διαδικασία αποχώρησης ήταν ο Κώστας και ο Ηλίας. Όσο όμως οι δυο παίκτες μαγειρεύαν πάνω στον εξώστη είχε στηθεί ένα άλλο παιχνίδι και το αποκάλυψε με φανερό εκνευρισμό ο Γιώργος.

Συγκεκριμένα στοιχημάτιζαν γράφοντας σε ένα χαρτί ποιος από τους δυο παίκτες θα ήταν ο νικητής. Δείτε τι είπε ο Γιώργος

MasterChef Highlight: Η Κατερίνα "κάρφωσε" την Μαρία

Η Κατερίνα Λένη δεν ντρέπεται να πει ότι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του MasterChef και πάντα τα λέει έξω από τα δόντια. Στο σημερινό επεισόδιο, τα έβαλε με την Μαρία Μπέη, η οποία ήταν πολύ χαρούμενη που βγήκε έξω μετά τη νίκη της ομάδας στην τελευταία δοκιμασία.

«Λατέρνα η Μαρία σήμερα, λατέρνα! Δεν ήθελα να την επισκιάσω σήμερα γι’ αυτό έβαλα μόνο το κόκκινο κραγιόν και κάτι απλό… Λέω, μη σου κλέψω τη λάμψη σήμερα, Μαράκι. Είναι 20 χρονών, είναι κοριτσάκι, δεν καταλαβαίνει.

Χθες βγήκαμε και ήθελε να καθίσει μπάστακας εκεί δίπλα από το Αποστολάκη. Ο Δημήτρης, εντάξει, τι να κάνει κι αυτός; Το άχυρο καμιά φορά υπερβαίνει», είπε η Κατερίνα Λένη. Δείτε ωστόσο και ποιοι πρώην παίκτες "κάρφωσαν' τους καινούργιους!