Η Βάσω Λασκαρακη έγινε παρουσιάστρια - Το απίθανο και... λαχταριστό βίντεο με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Εμείς πάντως πάθαμε σοκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βάσω Λασκαρακη έγινε παρουσιάστρια - Το απίθανο και... λαχταριστό βίντεο με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Ένα απίθανο και παράλληλα λαχταριστό βίντεο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ο Λευτέρης Σουλτάτος. Παρουσιάστρια του βίντεο του δεν ήταν άλλη από την σύζυγο του, Βάσω Λασκαράκη, η οποία ήταν και στην σκηνοθεσία και στην κάμερα αλλά και στην επιμέλεια.

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz τώρα που μένει σπίτι λόγω του κορωνοϊού έχει περισσότερο χρόνο να περάσει μαζί, καθώς όλες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν «παγώσει» μετά από απόφαση της κυβέρνησης για τον περιορισμό του ιού και την ασφάλεια των πολιτών.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που η Βάσω Λασκαράκη έχει πει στους διαδικτυακούς της φίλους πως βαριέται μέσα στο σπίτι και δεν αντέχει άλλο, μέσω χιουμοριστικών αναρτήσεων της μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Βέβαια, κάθε ημέρα βρίσκουν κάτι να κάνουν μαζί και με την κόρη της, Εύα, για να περάσει η ώρα όμορφα και δημιουργικά.

Μάλιστα, για να περάσει την ώρα της η μικρή Εύα, έχει μια αγαπημένη συνήθεια, στην οποία η μαμά της δεν της λέει όχι, αφού δεν της χαλάει κανένα χατήρι. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάτσει και οι τρεις στο τραπέζι και έχουν παίξει όλοι μαζί.

Ωστόσο, όταν τα παιχνίδια σταματούν ο Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος σαν σεφ μπαίνουν στην κουζίνα και φτιάχνουν διάφορες λιχουδιές.

Αυτό είναι το απίθανο βίντεο του Λευτέρη Σουλτάτου και παρουσιάστρια την Βάσω Λασκαράκη

Χθες, ο Λευτέρης Σουλτάτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο που μας έκανε να «λιώσουμε». Ήταν μια συνταγή για χοχλιούς μπουμπουριστούς ή αλλιώς όπως τα ξέρομε όλοι, σαλιγκάρια, που έφτιαχνε ο ίδιος εκείνη την ώρα.

«Χοχλιοί μπουμπουριστοί ή σαλιγκάρια ή καραόλοι Η συνταγή κατόπιν απαίτησης του κοινού. Σκηνοθεσία, κάμερα, επιμέλεια,συμπαρουσιάστρια vasolaskaraki (αυτήν είχαμε τώρα εύκαιρη)», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Να σημειώσουμε πως τα σχόλια από τις διαδικτυακές του φίλες κυρίως έπεσαν βροχή με διάφορες ερωτήσεις και ο σεφ απάντησε σε όλες.