Έχετε ακούσει τον μπαμπά της Ελένης Χατζίδου να τραγουδά; - Θα "μείνετε"

Τώρα καταλαβαίνουμε από που πήρε την φωνή η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχετε ακούσει τον μπαμπά της Ελένης Χατζίδου να τραγουδά; - Θα

Η Ελένη Χατζίδου θέλει καθημερινά να περιποιείται την οικογένεια της για αυτό κάθε φορά που μπαίνει στην κουζίνα, τους φτιάχνει απίστευτα φαγητά που τους αρέσουν. Εσείς έχετε ακούσει τον μπαμπά της τραγουδίστριας να τραγουδάει; Ε, αν τον ακούσετε θα καταλάβετε από πήρε αυτή την φωνή και η Ελένη Χατζίδου και θα "μείνετε". Με την βοήθεια της κόρης του, έκανε ένα live όπου τραγούδησε στους διαδικτυακούς του φίλους.

Η Ελένη Χατζίδου, έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια της και δεν γινόταν να χαλάσει το χατήρι του μπαμπά της και να μην τον βοηθήσει να τραγουδήσει μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί ο ίδιος. Έτσι έστησαν μικρόφωνα και υπολογιστές και ξεκίνησε η διασκέδαση.

Μπορεί η τραγουδίστρια να είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι της, ωστόσο προσπαθεί μαζί με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου να περάσουν την «καραντίνα» όσο πιο όμορφα γίνεται. Τα παιχνίδια καθημερινή με την μπέμπα τους δεν έχουν τέλος, ενώ καθημερινά φτιάχνουν και διάφορες λιχουδιές.

Χθες ετοίμασε νόστιμες τηγανίτες με λίγες θερμίδες, αφού με τον Ετεοκλή Παύλου προσέχουν την διατροφή τους. Αυτή είναι η συνταγή που ακολούθησε και θέλησε να την αποκαλύψει μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί η ίδια στο Instagram.

Ωστόσο χθες, άφησε για λίγο την κουζίνα και βοήθησε τον μπαμπά της να οργανώσει το live του και να τραγουδήσει στους διαδικτυακούς του φίλους. Μάλιστα, την ώρα που πραγματοποιούσε το Live δημοσίευσε ένα βίντεο και είχαν την ευκαιρία όσοι δεν ον άκουγαν εκείνη την στιγμή να τον απολαύσουν έστω και για λίγο.

Ακούστε τον να τραγουδά:

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τον έχει δημοσιεύσει να τραγουδά

στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο που μας έκανε να «λιώσουμε». Συγκεκριμένα, ο μπαμπάς της τραγούδησε στην εγγονή του για να την νανουρίσει ένα απίστευτο τραγούδι. Ποιο ήταν αυτό; Του Μανώλη Ρασούλη «Πότε Βούδας, πότε Κούδας».

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεκλής Παύλο συμμετέχουν στο μουσικό show «Just the 2 of us» που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του OPENtv και έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο. Ωστόσο, τα γυρίσματα του show σταμάτησαν λόγω του ιού κορωνοϊού που εξαπλώνεται ραγδαία και στην Ελλάδα.

Βέβαια, εμείς έχουμε σε βίντεο την πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού στο παιχνίδι. Ο Ετεοκλής Παύλου εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες και η αύρα τους πάνω στην σκηνή ήταν απερίγραπτη. Η κριτική επιτροπή τους αποθέωσε και πήραν πολύ θετικά σχόλια από όλους! Η βαθμολογία που συγκέντρωσαν ήταν 27.