Η Ελένη Χατζίδου έφτιαξε νόστιμες τηγανίτες με λίγες θερμίδες - Αυτή είναι η συνταγή της

Αποκάλυψε το μυστικό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Χατζίδου έφτιαξε νόστιμες τηγανίτες με λίγες θερμίδες - Αυτή είναι η συνταγή της

Η Ελένη Χατζίδου θέλει καθημερινά να περιποιείται την οικογένεια της για αυτό κάθε φορά που μπαίνει στην κουζίνα, τους φτιάχνει απίστευτα φαγητά που τους αρέσουν. Αυτή την φορά ετοίμασε νόστιμες τηγανίτες με λίγες θερμίδες, αφού με τον Ετεοκλή Παύλου προσέχουν την διατροφή τους. Αυτή είναι η συνταγή που ακολούθησε.

Η τραγουδίστρια μετά από μερικές δύσκολες ημέρες που πέρασε με το σύζυγο της, καθώς η κορούλα της χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω πυρετού που είχε ανεβάσει, έχει επιστρέψει πάλι στο σπίτι της, αφού όλα πήγαν καλά.

Μπορεί να είμαστε κλεισμένοι μέσα ωστόσο, η Ελένη Χατζίδου περνάει όμορφο τις ημέρες στο σπίτι με τον σύζυγο και την μπέμπα τους. Παίζουν, χαλαρώνουν στο σαλόνι, αλλά και μαγειρέψουν λαχταριστά φαγητά. Όπως η παρακάτω συνταγή για τηγανίτες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της την ώρα που τις ετοίμαζε και αποκάλυψε και τα υλικά που χρησιμοποίησε;

Ελένη Χατζίδου συνταγή για τηγανίτες

Να σημειώσουμε πως εκτός... κουζίνα, η Ελένη Χατζίδου έκανε μια ανάρτηση λέγοντας πως σταματάει το τραγούδι. Τι συνέβη;

Νόστιμα είναι και τα μπισκότα της Ελένης Χατζίδου με μόνο 70 θερμίδες - Η "μυστική" συνταγή

Τα μπισκότα της Ελένης Χατζίδου με μόνο 70 θερμίδες. Ποια η "μυστική" συνταγή για να τα φτιάξεις και εσύ και να τα φας χωρίς ενοχές, αφού δεν έχουν πολλά λιπαρά και έτσι δεν θα νιώσεις τύψεις που έκανες την παρασπονδία σου.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό, την κόρη της αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Η Ελένη Χατζίδου λοιπόν ανέβασε χθες ένα βίντεο, στο οποίο μας έδειξε πως έφτιαξε μπισκότα στο σπίτι τα οποία μάλιστα εξαφανίστηκαν και πάρα πολύ γρήγορα.

Μπισκότα με μέλη και βρώμη που θα λατρέψεις χωρίς ενοχές, αφού έχουν πολύ λίγες θερμίδες. Δες εδώ πρόσφατα και τι δώρο της είχε κάνει ο Ετεοκλής.

μπισκότα συνταγές

Ελένη Χατζίδου