Πρόταση - βόμβα στην Μέγκαν Μαρκλ

Δεν θα πιστέψετε τι της πρότειναν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρόταση - βόμβα στην Μέγκαν Μαρκλ

Νέα πρόταση βόμβα "έσκασε" στην Μέγκαν Μαρκλ, έπειτα από την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της για το Disney+. Δεν θα πιστέψετε τι της πρότειναν! Η ίδια σκέφτεται σοβαρά το επόμενο βήμα της καριέρας της.

Η 1η Απριλίου σηματοδότησε κι επίσημα την ημέρα που η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ξύπνησαν χωρίς τίτλους και βασιλικά καθήκοντα, μακριά από το Buckingham και τη βασιλική οικογένεια.

Και εκεί λοιπόν που το μεγάλο ερώτημα ήταν πώς θα βγάλει λεφτά το (πρώην) βασιλικό ζευγάρι, ήρθε η Μέγκαν να κάνει την αρχή. Και έπειτα από το ντεμπούτο της, τώρα έχει νέα πρόταση από παραγωγό πασίγνωστης σειράς.

Σύμφωνα με την Mirror, ο σεναριογράφος της διάσημης σειράς κινουμένων σχεδίων "The Simpsons", Αλ Ζαν, δήλωσε στους RadioTimes, ότι η Μέγκαν Μαρκλ, είναι ευπρόσδεκτη όποτε θέλει να δανείσει τη φωνή της, σε έναν από τους χαρακτήρες της πασίγνωστης σειράς.

Δείτε απόσπασμα από τη νέα δουλειά της Μέγκαν Μαρκλ που πυροδότησε την νέα πρόταση - βόμβα

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ έγινε στις 3 Απριλίου και τα σχόλια δεν ήταν αυτά που περίμεναν. Το ντεμπούτο της στην υποκριτική μετά από τρία χρόνια φάνηκε τελικά να μην είναι τόσο καλοδεχούμενο, ωστόσο ανάμεσα στα αρνητικά υπήρξαν και μερικά θετικά σχόλια που αναφέρονταν στο πόσο ωραία ακούγεται η φωνή της. Εσείς τι λέτε;

Μπορεί η Μέγκαν και Ο Χάρυ να σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο πλέον φαίνεται να χτίζουν και επίσημα την νέα τους ζωή μακρυά από το παλάτι. Σίγουρα πάντως δεν θα γλιτώσουν τα φλας των φωτογράφων καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ξέρουν τι κάνουν με την ζωή τους, μακριά από την βασίλισσα.

Ορίστε και το tweet που ήρθε από το Disney+