Και ένα tip από τον γιο του Tom Hanks - Έτσι θα φτιάξεις μάσκα από μαντήλι

Έχεις ότι χρειάζεσαι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Και ένα tip από τον γιο του Tom Hanks - Έτσι θα φτιάξεις μάσκα από μαντήλι

Tip για το πως να φτιάξουμε μάσκα από ένα μαντήλι μας δίνει ο μεγάλος γιος του Tom Hanks και της Ritas Wilson που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Τα πράγματα είναι απλά καθώς πρόκειται για αντικείμενα που όλοι έχουμε στο σπίτι.

Ειδικότερα ο ο Colin Hanks, που το επάγγελμά του σχετίζεται με την δημιουργία μαντηλιών έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε πως μπορούμε να φτιάξουμε μια μάσκα προστασίας, με την χρήση μονάχα ενός μαντηλιού και με μερικά λαστιχάκια για τα μαλλιά.

Ο ίδιος έχει κάνει μάλιστα και update στην ανάρτησή του δίνοντας και άλλα χρήσιμα info. Να πούμε φυσικά ότι οι συγκεκριμένες χειροποίητες μάσκες είναι για ώρα ανάγκης και δεν μπορούν να καλύψουν τις ιατρικές. Δείτε ωστόσο και την ανάρτηση που έκανε ο Tom Hanks για μια φοβερή απώλεια που είχε πρόσφατα.

Ορίστε λοιπόν και οι αναρτήσεις του, πατώντας τα βελάκια θα δείτε και τις άλλες εικόνες

Από τον ένα γιο του Tom Hanks που μα έφτιαξε μάσκα στον άλλον - Η ανάρτηση που είχε κάνει για τους γονείς του

Ο 29χρονος είχε μιλήσει για την διάγνωση των γονιών του, σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μόλις λίγες ώρες αφότου ο διάσημος πατέρας του διαγνώστηκαν με τον ιό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Τι κάνετε όλοι σας; Ναι, είναι αλήθεια. Οι γονείς μου έχουν κορωνοϊό. Τρελό. Βρίσκονται και οι δύο στην Αυστραλία επειδή ο πατέρας μου έκανε τα γυρίσματα μιας ταινίας εκεί. Μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο καλά. Δεν είναι ακόμη τόσο άρρωστοι. Δεν ανησυχούν γι’ αυτό. Δεν θα ταξιδέψουν αλλά προφανώς παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Εκτιμώ την ανησυχία όλων σας, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει. Μείνετε ασφαλείς. Με πολλή αγάπη».