Πυρκαγιά η Βίκυ Καγιά - Φόρεσε μόνο ένα σακάκι κι από μέσα... τίποτα

Θα πάθετε πλάκα με το κορμί της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πυρκαγιά η Βίκυ Καγιά - Φόρεσε μόνο ένα σακάκι κι από μέσα... τίποτα

Η Βίκυ Καγιά είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία μοντέλα στην Ελλάδα. Έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες με αγαπημένες εταιρίες και οίκους και οι φωτογραφίσεις της είναι απίστευτες. Όπως αυτή που την είδαμε να φορά ένα σακάκι μόνο και τίποτα από μέσα. Το κορμί της είναι πυρκαγιά.

Ξεκίνησε το modeling από την ηλικία των 14 ετών συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Λίγα χρόνια αργότερα στα 19 της, ήταν κεντρικό πρόσωπο σε αγαπημένες διαφημίσεις. Την ίδια χρόνια ήταν όταν πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να ξεκινήσει την καριέρα της επαγγελματικά.

Το 2005 που γύρισε στην Ελλάδα, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2006 και κάπως έτσι ξεκίνησε και η καριέρα της στην τηλεόραση, όπου και εκεί έχει δει μεγάλη επιτυχία. Σήμερα, παρουσιάζει το «Shopping Star» σαν fashion expert που είναι.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική. Την έχουμε δει στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά», στην κωμική σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια», αλλά και στο θέατρο σε μιούζικαλ.

Στα social media είναι καθημερινή χρήστης και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα. Όπως αυτή η φωτογραφία από το ξεκίνημα της καριέρας της στο χώρο της μόδας, που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η φωτογραφία πυρκαγιά της Βίκυς Καγιά

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ωστόσο, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ακόμη μια απίστευτη φωτογραφία της από φωτογράφιση που έχει πραγματοποιήσει για περιοδικό μόδας,

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είχε ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα λευκό παντελόνι καμπάνα,το οποίο είχε συνδυαστεί με ένα σακάκι με prints. Η Βίκυ Καγιά το είχε φορέσει χωρίς μπλούζα από μέσα και άναψε πυρκαγιές με το σώμα της.

Η πόζα της μάλιστα, παραδίδει μαθήματα!