Kylie Jenner: Έπαθε... καραντίνα και τα έβγαλε όλα - Μείναμε κάγκελο

Έβγαλε entensions και νύχια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Kylie Jenner: Έπαθε... καραντίνα και τα έβγαλε όλα - Μείναμε κάγκελο

Μείναμε κάγκελο με την Kylie Jenner η οποία αποφάσισε εν μέσω καραντίνας να μας δείξει το "πραγματικό" της πρόσωπο. Η celebrity λοιπόν τα έβγαλε όλα: βλεφαρίδες, νύχια και extensions και μας άφησε σέκους!

Η Kylie μένει και αυτή στο σπίτι λόγω του ιού και εννοείται πως ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο από την ζωή της, η οποία άλλωστε υπάρχει και σε reality show!

Έτσι το νεαρό μέλος της οικογένειας Kardashian και jenner, που πρόσφατα ανακοίνωσε και την "Stormi collection", αποφάσισε να κάνει μια περιποίηση διαφορετικού είδους, αυτές τις ημέρες και να πει αντίο στα πολλά, πολλά.

Φυσικά ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε χωρίς τα πρόσθετα μαλλιά, αλλά και τις βλεφαρίδες. Φυσικά το μακιγιάζ είναι μακιγιάζ γιατί μην ξεχνάμε ότι μιλάμε και για μια Kardashian (είναι Jenner αλλά όλοι μια οικογένεια είναι!) η οποία έχει και την δική της συλλογή καλλυντικών.

Ορίστε και οι φωτογραφίες της λοιπόν

Kylie Jenner στο σπίτι

Και μια με το πριν....

Η Kylie Jenner που μας άφησε κάγκελο ανέβασε και ένα ακόμα βίντεο εν μέσω καραντίνας - Δείτε τις μικρές ανιψιές Kardashian!

Η Kylie καθώς μένει στο σπίτι σε καραντίνα, όπως άλλωστε και οι διάσημες αδερφές της δεν έχει πλέον τα ανιψάκια της να τριγυρνούν στο σπίτι, με την ίδια να ανεβάζει ένα γλυκό βίντεο που βλέπουμε τις μικρούλες να παίζουν μαζί κάτι που φαίνεται σαν γύρω γύρω όλοι.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής που έκανε: "Μου λείπουν οι μικρές μου ανιψιές και αυτές οι στιγμές". Το βίντεο είναι απίστευτα γλυκό αφού μα δείχνει και τα τρία πιτσιρίκια, ενώ εννοείται πως συγκέντρωσε πολλά, πολλά likes.

Αυτό είναι το βίντεο