MasterChef: "Ξέσκισε" την Κατερίνα το Twitter! - "Ούτε ο COVID δεν θα σου κάτσει"

Τα σχόλια πολλά και "καυτά"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef:

Τα σχόλια πολλά και 'καυτά" στο Twitter με τους χρήστες να βάζουν φωτιά στα πληκτρολόγια και να "ξεσκίζουν" την Κατερίνα από το MasterChef! Μας έπεσαν τα μαλλιά με όσα διαβάσαμε, ενώ από τα σχόλια δεν έλειψε ούτε ο... φονικός COVID!

Η Κατερίνα Λένη "χτύπησε" ξανά χθες στο παιχνίδι μαγειρικής του Star και πέταξε αυτή τη φορά "καρφί" για την συμπαίκτρια της Μαρία Μπέη η οποία ήταν πολύ χαρούμενη που βγήκε έξω μετά τη νίκη της ομάδας στην τελευταία δοκιμασία.

«Λατέρνα η Μαρία σήμερα, λατέρνα! Δεν ήθελα να την επισκιάσω σήμερα γι’ αυτό έβαλα μόνο το κόκκινο κραγιόν και κάτι απλό… Λέω, μη σου κλέψω τη λάμψη σήμερα, Μαράκι. Είναι 20 χρονών, είναι κοριτσάκι, δεν καταλαβαίνει.

Χθες βγήκαμε και ήθελε να καθίσει μπάστακας εκεί δίπλα από το Αποστολάκη. Ο Δημήτρης, εντάξει, τι να κάνει κι αυτός; Το άχυρο καμιά φορά υπερβαίνει», είπε η Κατερίνα Λένη. Α και που είστε! θέλετε να δείτε όλα όσα έγιναν χθες στο παιχνίδι, σας τα έχουμε εδώ.

Αυτά είναι τα σχόλια στο Twitter που 'ξέσκισαν" την Κατερίνα από το MasterChef

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το Twitter ως γνωστών δεν "μασάει" τα λόγια του με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Τα όσα ειπώθηκαν "καυτά" αλλά φυσικά και πολύ αστεία. Να πούμε βέβαια ότι στην πλατφόρμα, φυσικά και υπήρχαν και σχόλια υπέρ της παίκτριας του MasterChef.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets που σας βρήκαμε

"Τώρα απομένει να δούμε καμιά περσόνα της ΝΔ στα βοθροκάναλα να κάνει ιδιωτικώς μανικιούρ - πεντικιούρ... όλο δυσκολίες ... #νδ_ρομπες , #RadioArvyla #Ηλιας #κατερινα #MasterChefGR"

"#κατερινα σίγουρα η νονά σου δεν σου πήρε την σωστή λαμπάδα μικρή... Θα μπέρδεψε το ράφι με τους δονητές. #MasterChefGR"

"Θα έπρεπε να ντρέπεται η #Κατερίνα που σε αυτή την ηλικία συμπεριφέρεται με αυτόν τον παιδιάστικο και κομπλεξικό τρόπο. Θα έπρεπε σε αυτή την ηλικία να τα έχει λύσει τα θέματα με τον εαυτό της και προφανώς δεν το έχει κάνει #MasterChefGR"

"#κατερινα μέχρι και ο covid19 είμαι σίγουρος ότι δεν θα σου κάτσει... Ποτέ! #MasterChefGR'

"#κατερινα έχεις καταντισει η Ακρίτα του #MasterChefGR"