Ο Νίκος Μουτσινάς "αδειάζει" τον εαυτό του για την εκπομπή που του είχε κόψει ο ALPHA

"Αρχικά δεν βλεπόμουν καθόλου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς μετά από αρκετά χρόνια "αδειάζει" πρώτη φορά τον εαυτό του και αποκαλύπτει ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που κόπηκε από τον ALPHA η εκπομπή "Ξαναδέστε τους".

Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ Α Τετ» μια αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη ενώ σπάνια δίνει γενικά συνεντεύξεις. Μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά και για το παρασκήνιο που συνέβη στον ALPHA και είχε κοπεί έτσι ξαφνικά η εκπομπή που έκανε με την Μαίρη Συνατσάκη και την Μαρία Ηλιάκη.

Δίχως κανέναν δισταγμό έριξε το φταίξιμο στον εαυτό του και στην εμφάνισή του, σαν έναν από τους λόγους που το project δεν κατάφερε τελικά να σημειώσει την επιτυχία που όλοι ανέμεναν.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για το Ξαναδέστε τους στον ALPHA

«Τη στιγμή που μας συμβαίνουν τα πράγματα είναι δεν είναι τόσο εύκολο να μπορείς να έχεις μια ξεκάθαρη ματιά. Και λέγαμε γιατί δεν πηγαίνει καλά το Ξαναδέστε τους αφού είναι μια συνταγή που την ξέρουμε. Πριν κάνα δίμηνο έπεσα πάνω σε ένα βιντεάκι της εκπομπής. Δε βλεπόντανε. Εγώ αρχικά δε βλεπόμουν καθόλου. Είχα πάρει κάποια κιλά. Είχα αφήσει πάρα πολλά μούσια για κανένα λόγο και φορούσα και γυαλιά. Τώρα το συνειδητοποίησα, βλέποντας το από έξω. Όλη αυτήν την εικόνα δεν ήταν να τη βάλεις μέσα στο σπίτι σου. Δε σε ενδιέφερε»

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε πρώτη φορά και για την προσωπική του ζωή και τον θάνατο της μητέρας του! Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για πρώτη φορά!