Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έχει γίνει ολόκληρος άντρας - Δείτε την φωτογραφία με τα φουσκωμένα μαγουλάκια

Λιώσαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έχει γίνει ολόκληρος άντρας - Δείτε την φωτογραφία με τα φουσκωμένα μαγουλάκια

Ένα επικό στιγμιότυπο μοιράστηκε η Φωτεινή Αθερίδου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν θα φαντάζεστε αυτό που έκανε με τον γιο της ο οποίος έχει γίνει πια ολόκληρος άντρας! Πραγματικά λιώσαμε στο γέλιο, αλλά και με τα φουσκωμένα μαγουλάκια του μπέμπη της!.

Η Φωτεινή Αθερίδου έχει φέρει στον κόσμο τον μικρό Θοδωρή και φυσικά είναι η λατρεία της, με την περήφανη μαμά να κάνει συχνά αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας μας τον μπέμπη της!

Αυτό επέλεξε να κάνει και αυτή την φορά, ανεβάζοντας ένα βίντεο που ήταν όλα τα λεφτά! Ειδικότερα η ηθοποιός κρατούσε τον μικρό στα χέρια της και από από πίσω έπαιζε μουσική υπόκρουση του... Τιτανικού! Η ίδια να πούμε ότι μας γύρισε πρόσφατα και πίσω στον χρόνο, με μια άλλη φωτογραφία που ανέβασε!

Μάλιστα στην ανάρτησή της είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το πόσο έχει μεγαλώσει ο μπέμπης της. Η εικόνα με τα φουσκωμένα του μαγουλάκια είναι όλα τα λεφτά.

Ορίστε το στιγμιότυπο

Φωτεινή Αθερίδου γιος

Και για όσους δεν θυμούνται to soundrack του Τιτανικού είναι αυτό, από την Celine Dion!

Και αυτή είναι η πιο διάσημη σκηνή της ταινίας, που μιμήθηκε η ηθοποιός μαζί με τον μπέμπη της!

Από την φωτογραφία με τα φουσκωμένα μαγουλάκια στον επικό "κορωνο- υιό" της Φωτεινής Αθερίδου

Η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα του και δεν σταματάν τα παιχνίδι και τις τρυφερές στιγμές.

Μοιράστηκε λοιπόν με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, ποζάροντας στον καθρέφτη του υπνοδωματίου του σπιτιού της. Στο κεφάλι της είχε τον μπέμπη της και η τρυφερή μαμά πόζαρε όλο καμάρι και το γιο της,

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να «τρολάρει» το όνομα του ιού της με τον... κορωνοϊό, αφού φωτογραφήθηκε έχοντας τον υιό της στο κεφάλι της σαν κορώνα και έγραψε «κορωνο - υιός».

Φωτεινή Αθερίδου μπέμπης καθρέφτης