Σοκ! Μόλις χώρισε πρώην παίκτης του Survivor - Το αποκάλυψαν στο Πρωινό

Έμεινε παγωτό η Φαίη Σκορδά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ! Μόλις χώρισε πρώην παίκτης του Survivor - Το αποκάλυψαν στο Πρωινό

Ξανά ελεύθερος είναι ο πρώην παίκτης του Survinor με την αποκάλυψη να έρχεται από την εκπομπή "Πρωινό". Ποιος είναι αυτός που μόλις χώρισε;

Παγωτό έμεινε η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη της Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία μας είπε ποιος είναι εκείνος ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος είναι και πάλι ελεύθερος! Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, που δεν είναι πλέον σε σχέση.

Ο ίδιος διατηρούσε σχέση εδώ και επτά μήνες με μια γυμνάστρια την οποία είχε γνωρίσει στο γυμναστήριο. Να πούμε ότι αυτός είναι 34 και εκείνη 27. Μάλιστα έμειναν μαζί από πολύ νωρίς και έτσι μπούχτισαν γρήγορα. Να σας πούμε ότι πριν λίγο καιρό μια άλλη εκπομπή έφερε επίσης μια αποκάλυψη για έναν χωρισμό που είχαμε στην showbiz!

Δείτε τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό

Σοκ προκάλεσε και η αποκάλυψη ότι μια πρώην παίκτρια του Survivor είναι στα πρόθυρα χωρισμού

Ο λόγος για την παρουσιάστρια Φελίσια Λαπάτη και τον επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη, που παρόλο που έγιναν πρόσφατα γονείς, φέρονται τώρα να μην τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Το ζευγάρι έχει ένα αγοράκι, που είναι και το πρώτο τους παιδί, ενώ οι ίδιοι μετά και το σύμφωνο συμβίωσης που έκαναν ήταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ωστόσο τώρα, σύμφωνα και με την εφημερίδα Realnews το σχέδιο αυτό έχει μπει στον πάγο καθώς νέα προβλήματα έρχονται στο φως για το ζευγάρι, που φυσικά τα πηγαίνει περίφημα, όσο αναφορά την ανατροφή του παιδιού του. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Λαπάτη να μην μένει πια μαζί με τον καλό της αλλά με την μητέρα της!

Φελίσια Λαπάτη - Μιχάλης Αναδιώτης