Απών από τον γάμο της κόρης της η Χριστίνα Λαμπίρη - Τι συνέβη;

Μίλησε για αυτό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απών από τον γάμο της κόρης της η Χριστίνα Λαμπίρη - Τι συνέβη;

Απών ήταν από τον γάμο της κόρης της η Χριστίνα Λμαπίρη, που μίλησε σε πρωινή εκπομπή για το ακριβώς συνέβη και την κράτησε μακρυά από μια τόσο ευτυχισμένη στιγμή, στην ζωή του παιδιού της.

Ειδικότερα η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε μέσω skpype με την εκπομπή της Happy Day και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τι έγινε και δεν πήγε στο γάμο. Τι ήταν αυτό; Φυσικά ο κορωνοϊός καθώς τα σχέδια του ζευγαριού άλλαξαν και οι δυο τους τελικά παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και μόνοι τους.

"Είναι πολύ περίεργο όλο, το ζήσαμε από τον πολιτικό γάμο. Τον οργανώναμε και τελικά μας είπαν από το δημαρχείο μόνο το ζευγάρι και δύο μάρτυρες, απαγορεύεται ο υπόλοιπος κόσμος να βρίσκεται εκεί.

Το κορίτσι παντρεύτηκε μόνο του με το αγόρι, ήταν μια εμπειρία κι αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν το είχα φανταστεί έτσι. Στεναχωρήθηκαν και τα δύο παιδιά πάρα πολύ” είπε η παρουσιάστρια η οποία είχε αφήσει παγωτό την Κατερίνα Καινούργιου, με την αποκάλυψη που έκανε για την εγκυμοσύνη της κόρης της!

Τι είχε πει για τον γάμο και την εγκυμοσύνης της η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη;

Η κόρη της γνωστής παρουσιάστριας είχε μιλήσει και αυτή σε εκπομπή και συγκεκριμένα στην Κατερίνα Καινούργιου και είχε πει μεταξύ άλλων ότι:

"Θα μπω στον 8ο μήνα. Περιμένουμε αγοράκι, τον μικρό Διονύση. Το ανακοίνωσα στον άντρα μου πρώτα και μετά στη μαμά μου. Είναι εύκολη η εγκυμοσύνη μου μέχρι σήμερα. Τώρα έχουμε αγχωθεί, τον τελευταίο καιρό, λόγω κορωνοϊού. Μένουμε σπίτι".

Ο σύζυγός μου είναι διαρκώς δίπλα μου. Ο γάμος μας έγινε πριν από δέκα μέρες. Είχαμε κανονίσει να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο σε πολύ κλειστό κύκλο. Αλλά ο κορωνοϊός μας τα χάλασε. Μας είπαν από το Δημαρχείο ότι δεν επιτρέπεται κανένας άλλος εκτός από το ζευγάρι και τους μάρτυρες. Και έτσι πήγαμε οι δυο μας και οι μάρτυρες. Η κολλητή μου και ο αδερφός του άντρα μου" .