Πένθος - «Έσβησε» στο σπίτι της διάσημη ηθοποιός

Ποια τα αίτια του θανάτου της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος - «Έσβησε» στο σπίτι της διάσημη ηθοποιός

Από φυσικά αίτια «έσβησε» μέσα στο σπίτι της διάσημη ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχημένη ταινία του James Bond. Με την είδηση του θανάτου της επικρατεί θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο. Ποια ήταν λοιπόν η αγαπημένη ηθοποιός;

Η Βρετανίδα ηθοποιός Όνορ Μπλάκμαν, που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το κορίτσι του James Bond, «Πούσι Γκαλόρ» τη δεκαετία του 1960, απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών στο σπίτι της στο Σάσεξ της νότιας Αγγλίας, ;opvw αναφέρεται στην ανακοίνωση που εστάλη στην εφημερίδα Guardian που δημοσίευσε την είδηση του θανάτου της.

«Εκτός από λατρεμένη μητέρα και γιαγιά, η Όνορ ήταν μια ηθοποιός με αστείρευτο δημιουργικό ταλέντο, συνδυάζοντας εκπληκτικά την ομορφιά με το μυαλό και τη σωματική ικανότητα, μαζί με τη μοναδική φωνή της και την εργασιακή ηθική της» τόνισε η οικογένειά της.

Πέθανε ηθοποιός James Bond

Ποια ήταν η Όνορ Μπλάκμαν;

Η Μπλάκμαν ερμήνευσε τον ρόλο της Πούσι Γκαλόρ στην ταινία «Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου» του 1964. Η ταινία είναι η τρίτη της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μπόντ και βασίζεται στη ομώνυμη νουβέλα του Ίαν Φλέμινγκ.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 1964 στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πολλά από τα στοιχεία που εισήχθησαν στην ταινία εμφανίστηκαν σε πολλές από τις μεταγενέστερες ταινίες του Τζέιμς Μποντ, όπως η εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας και τα αξεσουάρ. Το 1961, η Μπλάκμαν είχε πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική, κατασκοπευτική σειρά «Οι εκδικητές».

Δείτε εδώ το trailer της ταινία του James Bond όπου πρωταγωνιστούσε

Λίγες ώρες νωρίτερα έγινε γνωστή η είδηση πως ένας διάσημος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 32 ετών. Ο ίδιος ήταν ράπερ και γνωστός στην underground μουσική σκηνή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να γέμισαν με μηνύματα για τον χαμό του.