Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Μαρίσας Βουλγαράκη

Δυστυχώς δεν ήταν στον γάμο η μαμά της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Μαρίσας Βουλγαράκη

Η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, Μαρίσα Βουλγαράκη παντρεύτηκε τον καλό της και εμείς είχαμε την ευκαιρία μέσα από την εκπομπή Happy Day να δούμε και τις πρώτες φωτογραφίες, από το χαρούμενο αυτό γεγονός.

Ειδικότερα, όπως σας γράψαμε ήδη η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την ίδια να αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ότι δεν ήταν η ίδια στον γάμο της κόρης της, η οποία είναι έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένο μήνα.

"Θα μπω στον 8ο μήνα. Περιμένουμε αγοράκι, τον μικρό Διονύση. Το ανακοίνωσα στον άντρα μου πρώτα και μετά στη μαμά μου. Είναι εύκολη η εγκυμοσύνη μου μέχρι σήμερα. Τώρα έχουμε αγχωθεί, τον τελευταίο καιρό, λόγω κορωνοϊού. Μένουμε σπίτι".

Ο σύζυγός μου είναι διαρκώς δίπλα μου. Ο γάμος μας έγινε πριν από δέκα μέρες. Είχαμε κανονίσει να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο σε πολύ κλειστό κύκλο" είχε πει η Μαρίσα από την πλευρά της για τον γάμο της, μιλώντας στο κανάλι του Open.

Μέσα από την εκπομπή του Alpha όμως είχαμε τώρα και την ευκαιρία να δούμε και τις πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, από την χαρμόσυνη αυτή στιγμή.

Ορίστε μερικές από αυτές

Μαρίσα Βουλγαράκη με σύζυγο

Μαρίσα Βουλγαράκη γάμος

Όταν η Χριστίνα Λαμπίρη είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνης της κόρης της, Μαρίσας Βουλγαράκη, που είδαμε τώρα τις φωτογραφίες του γάμου της

Η Χριστίνα Λαμπίρη είχε αφήσει παγωτό την Κατερίνα Καινούργιου, όταν μιλώντας στον αέρα της εκπομπής της είχε κάνει γνωστό το γεγονός ότι η κόρη της είναι έγκυος.

Ειδικότερα η Χριστίνα Λαμπίρη είναι σε καραντίνα στην Ραφήνα στο σπίτι της και ανοίγει την καρδιά της σε μια αποκλειστική συνέντευξη αποκαλύπτοντας ότι η κόρη της είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί ενώ για πρώτη φορά μιλά για τη ματαίωση της εκπομπής της.

Παράλληλα έκανε και την ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της κόρης της, ενώ αποκάλυψε και ποιο είναι το φίλο του μωρού το οποίο, όπως είπε θα είναι αγοράκι!