Δεν φαντάζεστε σε ποια σειρά είχε παίξει ο Ιωάννης Χαραλάμπους πριν πάει στο MasterChef

Κάπου τον έχω ξαναδεί...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν φαντάζεστε σε ποια σειρά είχε παίξει ο Ιωάννης Χαραλάμπους πριν πάει στο MasterChef

Σε μια πολύ γνωστή σειρά είχαμε δει ξανά τον Ιωάννη Χαραλάμπους, ο οποίος πριν πάει στο MasterChef, είχε κάνει άλλο ένα πέρασμα από την τηλεόραση και μάλιστα σαν τον κακό της σειράς! Δεν φαντάζεστε που έπαιξε!

Μπορεί να τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, ωστόσο ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού (καθώς πλέον έχει αποχωρήσει) αποκαλύφθηκε ότι είχε "εκτελέσει" και χρέη ηθοποιού στο παρελθόν.

Ειδικότερα ο επίδοξος chef είχε συμμετάσχει στο παρελθόν στην σειρά "9 μήνες" η οποία είναι κυπριακή, από τον τόπο του δηλαδή. Την συγκεκριμένη σειρά την πρόβαλε τον star και είχε παιχτεί από το 2015, ως και το 2017. Και λέγαμε που τον ξέρουμε...! Καθώς μιλάμε για το MasterChef δείτε και το spoiler που έδωσε ο Ιωαννίδης για τον τελικό!

Ορίστε και οι "αποδείξεις"!

Τι είχε αποκαλύψει ο Ιωάννης Χαραλάμπους, που είχε παίξει στην γνωστή σειρά, για την ασυλία του στο MasterChef;

Ο Ιωάννης Χαραλάμπους είχε μιλήσει στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», και είπε καθαρά πως... χαρίζει απλόχερα την… ασυλία στον Γιώργο και τον Ηλία, τους δυο παίκτες που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν ότι τον επηρέασαν στην επιλογή του αυτή.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, οι επιλογές που παίρνω είναι καθαρά δικές μου. Η επιλογή ήταν καθαρά δική μου. Δεν μετάνιωσα που δεν χρησιμοποίησα την κάρτα», είπε αρχικά και επέμεινε στην επιλογή του ο Ιωάννης Χαραλάμπους.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Γιώργος είναι σε αυτή τη θέση. Είναι ένα γλυκύτατο παιδί, ήταν αδερφός στο σπίτι. Εκτός από πολλοί καλοί μάγειρες, για μένα ήταν και πολύ καλοί φίλοι. Με τον Ηλία ήρθαμε πολύ κοντά, είναι ένα εξαίρετο παιδί. Κι αυτός δεν μπορώ να καταλάβω τα αρκετά σχόλια που έχει δεχτεί. Νομίζω ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται προς τα έξω» συνέχισε και είπε.

Όσο για την Κατερίνα, είπε: «Η Κατερίνα ήταν λίγο απομονωμένη στο σπίτι αλλά ήταν δική της επιλογή»