Η φωτογραφία που «ξεθάφτηκε» από το παρελθόν της Κατερίνας Στικούδη

Άλλος άνθρωπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία που «ξεθάφτηκε» από το παρελθόν της Κατερίνας Στικούδη

Η φωτογραφία που «ξεθάφτηκε» από το παρελθόν της Κατερίνας Στικούδη. H τραγουδίστρια και παρουσιάστρια θυμήθηκε τα νιάτα της και μας έδειξε μια φωτογραφία από τότε που ήταν στην περίοδο της εφηβίας.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Η φωτογραφία που «ξεθάφτηκε» από το παρελθόν της Κατερίνας Στικούδη

To My style rocks έχει σταματήσει και η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό το αποχαιρέτησε προσωρινά: «Σήμερα θα προβληθούν τα τελευταία 2 επεισόδια του grmystylerocks που γυρίστηκαν περίπου πριν από μια βδομάδα! Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό που ζούμε κάποια στιγμή θα τελειώσει ! Μέχρι τότε να είστε προσεκτικοί και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα μέσα από τη συχνότητα του skaitv.gr ! Σήμερα στις 10:00 το βραδινό μας Gala!», είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Η Κατερίνα Στικούδη αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο που έχει στο σπίτι και κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν και στις παλιές της φωτογραφίες προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, εικόνες από τα μαθητικά της χρόνια.

Από την εποχή που ήταν στο δημοτικό και στο λύκειο, η Κατερίνα Στικούδη ήταν πανέμορφη και αυτό φαίνεται και από την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Τις προάλλες, η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο όμορφη φωτογραφία του συζύγου της με την μαμά της!

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:

Κατερίνα Στικούδη