Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef: Το μοιραίο λάθος παίκτη - Δεν δοκίμασαν το πιάτο του οι κριτές

Ποιος το έκανε;

MasterChef: Το μοιραίο λάθος παίκτη - Δεν δοκίμασαν το πιάτο του οι κριτές
News 08.04.2020 00:17

Ένα μοιραίο λάθος έκανε παίκτης του MasterChef με αποτέλεσμα να μην δοκιμάσουν το πιάτο του οι κριτές.Τι έκανε και ποιος είναι αυτό που από ένα λάθος τους βρέθηκε αντιμέτωπος με τα αρνητικά σχόλια τους;

Στο Τεστ Δημιουργικότητας ξεχωρίζει για ακόμα μια φορά ένας πολύ δυνατός μάγειρας του διαγωνισμού. Αν και έχει κερδίσει με το πιάτο του το πλεονέκτημα να μη μαγειρέψει, ο σκοπός του καθορίζεται μόνο από τη μαγειρική του -όπως απάντα στους τρεις κριτές- και επιλέγει να μαγειρέψει.

Οι τρεις Μέντορες Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κρίνουν με ιδιαίτερη αυστηρότητα τους επίδοξους σεφ, μιας και κρίνονται πλέον οι θέσεις των δέκα καλύτερων μαγείρων του διαγωνισμού.Δείτε και τι σχολιάζουν οι παλιοί παίκτες για τους νέους

Ωστόσο ένα μοιραίο λάθος που έκανε ο Γιώργος είχε ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό των κριτών. Συγκεκριμένα ο ίδιος μπερδεύτηκε και έβαλε στο πιάτο του ένα λουλούδι για ντεκόρ μετά το τέλος του χρόνου.

Ο κάμεραμαν τον ρώτησε αν όλα μπήκαν στο πιάτο του εντός χρόνου και εκείνος είπε αρχικά ναι. Στη συνέχεια κατάλαβε πως δεν είχε συμβεί αυτό και παραδέχτηκε το λάθος του μπροστά στους κριτές.

MasterChef Γιώργος Λάθος

Όπως ήταν αναμενόμενοι οι κριτές αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο του.

Πριν το λάθος του Γιώργου η Μαρία είχε συγκινηθεί σε μια της αποκάλυψη

Η εξομολόγηση της Μαρίας στο MasterChef. «Είχαμε λίγο χάσμα στη σχέση μας τα τελευταία δύο χρόνια». Σε ποιον αναφέρθηκε η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής εμφανώς συγκινημένη με αυτά που αποκάλυψε;

Μια φορτισμένη στιγμή είχε η Μαρία Μπέη στο MasterChef στο αποψινό επεισόδιο. Καθώς η διαγωνιζόμενη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της στο ριάλιτι μαγειρικής;

Συγκεκριμένα ενώ το τεστ δημιουργικότητας βρισκόταν σε εξέλιξη, η Μαρία είπε στην κάμερα του MasterChef χαρακτηριστικά: “Σήμερα σκεφτόμουν τα δύο μου αδέλφια που φεύγοντας δεν είχα και την καλύτερη σχέση. Γενικά, ήταν κατά της επιλογής μου να ασχοληθώ με την μαγειρική και τα αδέλφια μου και γενικά όλη η οικογένεια μου εκτός από τον μπαμπά μου, ο οποίος με στήριξε κιόλας”.

“Εντάξει, είχαμε λίγο χάσμα στη σχέση μας τα τελευταία δύο χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, όμως, όταν έμαθαν για τη συμμετοχή μου στο MasterChef, χάρηκαν πάρα πολύ και όταν ήμουν στην Αθήνα στο bootcamp επικοινωνήσαμε.

Νομίζω ότι μέχρι τώρα η δύναμη μου αυτοί είναι. Κάθε βράδυ τους μιλάω, παρόλο που δεν είναι δίπλα μου. Τους λέω τι έχω έχω κάνει λάθος, τι έχω κάνει σωστό, τους καληνυχτίζω και πέφτω για ύπνο. Σηκώνομαι το πρωί και έρχομαι εδώ πέρα να μαγειρέψω” συμπλήρωσε η Μαρία Μπέη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef: Ανατροπή με την ομαδική δοκιμασία - Ποιοι είναι οι νέοι κανόνες;

MasterChef: Η Μάγδα αποκαλύπτει! - Τι "τρέχει" τελικά ανάμεσα στον Δημήτρη και τη Μαρία;

Share