MasterChef Highlights: Η εξομολόγηση, το μοιραίο λάθος και ο παίκτης που πήρε την ασυλία

Όλα όσα έγιναν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: Η εξομολόγηση, το μοιραίο λάθος και ο παίκτης που πήρε την ασυλία

Σας έχουμε όλα τα higlights από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Εξομολογήσεις, ξεσπάσματα και ένα μοιραίο λάθος. Ποιος είναι αυτός που πήρε την πολυπόθητη ασυλία;

Το χθεσινό επεισόδιο τα είχε όλα. Η Κατερίνα ξέσπασε, ενώ ένας παίκτης δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το πιάτο του, Τι λάθος έκανε και ποιο αυτό που εξομολογήθηκε η Μαρία?

Αυτός πήρε την ασυλία στο MasterChef

Μετά την αποχώρηση του Ηλία Κιαζόλι, οι 11 παίκτες έκαναν δύο ακόμα δοκιμασίες, που θα τους φέρουν πιο κοντά στον στόχο τους: να κερδίσουν το έπαθλο και τον τίτλο του διαγωνισμού MasterChef 4!

Το Mystery Box έδωσε ιδέες για το πώς μπορούν να σκέφτονται «έξω από το κουτί». Αν και ακούγεται οξύμωρο πως το ζητούμενο του Mystery Box μπορεί να τους κάνει να σκεφτούν έτσι, όταν καλούνται να επεξεργαστούν και να αποδώσουν τα λαχανικά με ένα ασυνήθιστο τρόπο, τότε όλα αποκτούν νόημα.

Στο Τεστ Δημιουργικότητας ξεχώρισε για ακόμα μια φορά ένας πολύ δυνατός μάγειρας του διαγωνισμού. Αν και έχει κερδίσει με το πιάτο του το πλεονέκτημα να μη μαγειρέψει, ο σκοπός του καθορίζεται μόνο από τη μαγειρική του -όπως απάντα στους τρεις κριτές- και επιλέγει να μαγειρέψει.

Ο Σταύρος λοιπόν κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας. Από την άλλη η Μαρία έβγαλε το καλύτερο πιάτο στη συνέχεια και κέρδισε την κάρτα ασυλίας.

Ποιος παίκτης έκανε ένα μοιραίο λάθος;

Οι τρεις Μέντορες Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κρίνουν με ιδιαίτερη αυστηρότητα τους επίδοξους σεφ, μιας και κρίνονται πλέον οι θέσεις των δέκα καλύτερων μαγείρων του διαγωνισμού.Δείτε και τι σχολιάζουν οι παλιοί παίκτες για τους νέους

Ωστόσο ένα μοιραίο λάθος που έκανε ο Γιώργος είχε ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό των κριτών. Συγκεκριμένα ο ίδιος μπερδεύτηκε και έβαλε στο πιάτο του ένα λουλούδι για ντεκόρ μετά το τέλος του χρόνου.

Ο κάμεραμαν τον ρώτησε αν όλα μπήκαν στο πιάτο του εντός χρόνου και εκείνος είπε αρχικά ναι. Στη συνέχεια κατάλαβε πως δεν είχε συμβεί αυτό και παραδέχτηκε το λάθος του μπροστά στους κριτές.

Όπως ήταν αναμενόμενοι οι κριτές αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο του.

MasterChef: Highlight η εξομολόγηση της Μαρίας

Καθώς η διαγωνιζόμενη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της στο ριάλιτι μαγειρικής;

Συγκεκριμένα ενώ το τεστ δημιουργικότητας βρισκόταν σε εξέλιξη, η Μαρία είπε στην κάμερα του MasterChef χαρακτηριστικά: “Σήμερα σκεφτόμουν τα δύο μου αδέλφια που φεύγοντας δεν είχα και την καλύτερη σχέση. Γενικά, ήταν κατά της επιλογής μου να ασχοληθώ με την μαγειρική και τα αδέλφια μου και γενικά όλη η οικογένεια μου εκτός από τον μπαμπά μου, ο οποίος με στήριξε κιόλας”.Δείτε και τι σχολιάζουν οι παλιοί παίκτες για τους νέους

“Εντάξει, είχαμε λίγο χάσμα στη σχέση μας τα τελευταία δύο χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, όμως, όταν έμαθαν για τη συμμετοχή μου στο MasterChef, χάρηκαν πάρα πολύ και όταν ήμουν στην Αθήνα στο bootcamp επικοινωνήσαμε.

Νομίζω ότι μέχρι τώρα η δύναμη μου αυτοί είναι. Κάθε βράδυ τους μιλάω, παρόλο που δεν είναι δίπλα μου. Τους λέω τι έχω έχω κάνει λάθος, τι έχω κάνει σωστό, τους καληνυχτίζω και πέφτω για ύπνο. Σηκώνομαι το πρωί και έρχομαι εδώ πέρα να μαγειρέψω” συμπλήρωσε η Μαρία Μπέη.

Η απίστευτη ατάκα του Γιώργου στο MasterChef

Η Κατερίνα σχολιάζει διαρκώς τον συμπαίκτης της κάνοντας τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να αρχίσουν να πιστεύουν πως όλο αυτό είναι μια αντίδραση για να κρύψει τα πραγματικά της συναισθήματα.

Στο επεισόδιο του Masterchef μετά από ένα "καυγά" που είχαν οι δυο τους ο Γιώργος μίλησε στις κάμερες και είπε πως ακόμα και να ισχύει το γεγονός πως η Κατερίνα τον βλέπει ερωτικά εκείνος δε θα γύρναγε ποτέ να την κοιτάξει.Δείτε και τι σχολιάζουν οι παλιοί παίκτες για τους νέους

«Η Κατερίνα είναι Κατερίνα. Μπορεί να με γουστάρει, μπορεί να με μισεί, μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ είμαι εδώ στο παιχνίδι, έχω την κουκλάρα μου την Λότους, μοντέλο, νομίζω δε θα υπήρχε πιθανότητα ούτε μια στο τρισεκατομμύριο να γυρίσω να κοιτάξω την Κατερίνα. Έχω ξεκινήσει όμως να το απολαμβάνω, περιμένω πως και πως τον επόμενο καβγά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος. Δείτε ωστόσο και τα όσα έσουρε το Twitter στην Κατερίνα. Έγινε χαμός!

Η Κατερίνα λίγο πριν τα σχόλια του Γιώργου είχε σχολιάσει και εκείνη για ακόμη μια φορά τον συμπαίκτης της, πετώντας ξανά τα καρφιά της.

“Εντάξει… Κατούρα και λίγο, μου ήρθε να του πω, αλλά λέω μην το πω τώρα αυτό” σημείωσε με το χαρακτηριστικό της ύφος ο Κατερίνα Λένη στην κάμερα του MasterChef. “Ο καλυτερότερος, μετά από αυτόν το χάος! Με τον Γιωργάκη δεν υπάρχουν και πολλές αγάπες, απλά ας κάνουμε τώρα ένα break. Αυτό σκέφτηκα γιατί πόσο πια να τον κράξω αυτό τον άνθρωπο; Δεν χρειάζεται κιόλας άλλωστε! Κάνει μόνος του τις πατάτες” πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής.

Ατύχημα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Συγκεκριμένα ο γνωστός σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής κατά τη διάρκεια του σημερινού τεστ δημιουργικότητας πλησίασε τον Τζον και τον ρώτησε αν μπορεί να μαντέψει για ποιο λόγο εμφανίστηκε ξυρισμένος'

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε πως είχε ένα ατύχημα καθώς πίστευε πως η ξυριστική του μηχανή που αρχικά κρατούσε ανάποδα είχε χαλάσει, και όταν την ανέστρεψε διαπίστωσε πως τελικά δούλευε κανονικά αλλά ήταν ήδη αργά.

Ξέσπασε η Κατερίνα του MasterChef - Τι συνέβη;

Λίγο πριν βρεθούν μπροστά στους κριτές για να διαγωνιστούν, η Κατερίνα μιλήσου με τον Ηρακλή για το ποιος μπορεί να είναι ο νικητής του Mystery Box απόψε.

Όταν αναφέρθηκαν στο όνομα του Δημήτρη και οι δυο παίκτες συμφώνησαν πως αν εκείνος κερδίσει την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας θα τη δώσει στη Μαρία μιας και μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί ένας έρωτας.

Η Κατερίνα Λένη κοιτώντας την κάμερα είπε: «Περνάνε καλά τα παιδιά, εμείς δεν περνάμε όταν αρχίζει τη γκρίνια η Μαρία. Την έχει εύκολη τη γκρίνια. Την έχει κατευθείαν στο τσεπάκι. Πόσο ακόμα θα τραβήξει και αυτό;»