Δεν βαριέται λεπτό στην καραντίνα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Έτσι περνάει το 24ωρο της

Έχει τις πιο fun ιδέες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν βαριέται λεπτό στην καραντίνα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Έτσι περνάει το 24ωρο της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται σπίτι της αλλά όπως όλα δείχνουν έχει βρει τον τρόπο για να μην βαριέται ούτε λεπτό μέσα στην καραντίνα και έτσι μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, μας δείχνει πώς περνάει το 24ωρο της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ένα σωρό τρόπους για να περάσει δημιουργικά τη μέρα της και να καταφέρει να μη βαρεθεί ή να μην "χαζολογήσει" στο κινητό όπως κάνουν οι περισσότεροι από εμάς.

Ο καιρός που περνάμε στο σπίτι είναι μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, τη διατροφή μας και το σώμα μας, ακόμα και να εξασκήσουμε μερικά από τα ταλέντα μας, γιατί όχι και να δοκιμάσουμε νέα πράγματα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως έχει πιάσει το νόημα και έτσι περνάει τη μέρα της πολύ δημιουργικά. Η παρουσιάστρια μοιράζεται καθημερινά αρκετά στιγμιότυπα από τη μέρα της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δίνοντας τους ιδέες για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο που έχουν.

Πώς περνάει το χρόνο της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η παρουσιάστρια το έχει βάλει σκοπό να διατηρήσει το κορμί της και να χτίσει τους κοιλιακούς της και έτσι το έχει ρίξει για τα καλά στη γυμναστική. Πέρα από το πρόγραμμα που της έχει δώσει η personal trainer της, επιλέγει να τρέχει ενώ πριν από λίγες μέρες κατάφερε να τρέξει 10 ολόκληρα χιλιόμετρα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τρέξιμο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γυμναστική στο σπίτι

Παρέα της σε όλες τις δραστηριότητές της είναι πάντα το σκυλάκι της, το οποίο όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας μία βόλτα στο προφίλ της, δεν το αποχωρίζεται σχεδόν ποτε.

Σπυροπούλου σπίτι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διατροφή

Μαζί με τη γυμναστική της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φροντίζει και για τη διατροφή της και γι' αυτό το λόγο το έχει ρίξει για τα καλά στη μαγειρική, ετοιμάζοντας μερικές λαχταριστές συνταγές και κατά κανόνα, υγιεινές!