Η έκκληση της Φαίης Σκορδά προς όλες τις γυναίκες

Ανατριχιαστικό βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η έκκληση της Φαίης Σκορδά προς όλες τις γυναίκες

Ένας απίστευτος αγώνας έχει ξεκινήσει στα social media, στον οποίο συμμετέχει ενεργά και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, κάνοντας την δική της έκκληση σε όλες τις κακοποιημένες γυναίκες.

Τώρα που όλοι είμαστε στα σπίτια της λόγω κορωνοϊού και πρέπει να #μένουμε_σπίτι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που... πίσω από την πόρτα του σπιτιού τους κακοποιούνται από τον σύντροφο ή σύζυγό τους. Προσπαθώντας, λοιπόν, η κοινωνία να βοηθήσει τις γυναίκες αυτές έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία και διάφορα πρόσωπα της εγχώριας showbiz συμμετέχουν.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι η Ελεονώρα Μελέτη η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό το βίντεο που η Φαίη Σκορδά με την σειρά της έκανε repost στο δικό της προφίλ στο instagram.

Η Ελεονώρα Μελέτη και η Φαίη Σκορδά, λοιπό, παροτρύνουν τις γυναίκες να καλέσουν σε έναν συγκεκριμένο αριθμό ή να στείλουν ένα email στην διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω για να καταγγείλουν τη βία που δέχονται μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Το ανάρτηση - έκκληση της Φαίης Σκορδά

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες πρώτος ο Τάσος Δούσης ήταν εκείνος που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories τους έθιξε το θέμα αυτό, της κακοποίησης των γυναικών, μιλώντας με πολύ σκληρά λόγια για τους άντρες που τολμούν να σηκώσουν χέρι σε μια γυναίκα κι έκανε μάλιστα έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Δείτε το βίντεο του που έγινε viral εδώ!

Λίγες ημέρες μετά ο Μητσοτάκης έκανε μια σχετική ανάρτηση για το ζήτημα αυτό

«Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει υπομένουμε τη βία. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, κάλεσε στη γραμμή SOS 15900 ή σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης στο 100. Εάν δεν μπορείς να μιλήσεις, στείλε email στο sos15900@isotita.gr» τόνισε ο κ.Μητσοτάκης.