"Τρέλα" το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη - Θα μείνετε με τη διακόσμηση

Αυτή είναι η αγαπημένη τους γωνιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Κανονική "τρέλα" μας έχει πιάσει με τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει από το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη. Το μόνο σίγουρο είναι πως μόλις δείτε κι εσείς τη διακόσμηση που έχουν επιλέξει να κάνουν, θα μείνετε!

Η Σμαράγδα Καρύδη επιλέγει πολλές φορές να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από το προσωπικό της χώρο, οι οποίες μπορούμε να πούμε πως μας έχουν εντυπωσιάσει.

Το σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της, Θοδωρή Αθερίδη είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και όλες οι γωνιές του είναι εξαιρετικά περιποιημένες.

Με την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό λόγω του κορωνοϊού, το αγαπημένο ζευγάρι περνάει πολλές ώρες στο σπίτι και έτσι έχει κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα μπόλικο υλικό από το χώρο τους, που μας έχει τραβήξει την προσοχή.

Σμαράγδα Καρύδη σπίτι

Η διακόσμηση είναι απλή και ταυτόχρονα πολύ σικ, αφού με απλά αντικείμενα και κορνίζες, ο χώρος γεμίζει και γίνεται πολύ όμορφος.

Η Σμαράγδα Καρύδη, θέλοντας να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο με τον σκύλο της, ανέβασε σε insta story την αγαπημένη της γωνία από το σπίτι της, στην οποία περνάει τις ώρες του ο Γιάννης και κάνει ηλιοθεραπεία, ενώ πριν από λίγες μέρες προκάλεσε συγκίνηση με μία ακόμη ανάρτηση που έκανε.

Σμαράγδα Καρύδη διακόσμηση σπιτιού

Το μήνυμα που είχε στείλει η Σμαράγδα Καρύδη στους διαδικτυακούς της φίλους

Πριν από λίγες μέρες, θέλοντας να παρακινήσει τους followers της να μείνουν στο σπίτι, η Σμαράγδα Καρύδη έγραψε στο Instagram:

«Υπάρχουν πάρα πολύ ωραία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι. Μπορούμε να δούμε ταινίες, να διαβάσουμε ωραία βιβλία, να δούμε τις αγαπημένες μας σειρές, να κάνουμε γυμναστική, να φτιάξουμε τις ντουλάπες μας, να φτιάξουμε τις γλάστρες μας, να μιλήσουμε με την οικογένειά μας, να σκεφτούμε, να ζωγραφίσουμε, να μαγειρέψουμε, να επικοινωνήσουμε πάντα μέσα από τα social media όπως κάνουμε όλο αυτό τον καιρό, και έτσι δεν θα νιώθουμε μόνοι».