Η Μελίνα έβαλε τη Δέσποινα Βανδή σε πρόγραμμα - "Έλιωσαν" στην γυμναστική

Μαμά και κόρη σε δράση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μελίνα έβαλε τη Δέσποινα Βανδή σε πρόγραμμα -

Η Μελίνα Νικολαΐδη θέλησε να περάσει λίγο δημιουργικό χρόνο με τη Δέσποινα Βανδή και έτσι αποφάσισε να τη βάλει σε κανονικό πρόγραμμα. Μαμά και κόρη ένωσαν τις δυνάμεις τους και "έλιωσα" μαζί στη γυμναστική αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο τους.

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να απολαμβάνει το χρόνο που περνάει με τα παιδιά της στο σπίτι αφού καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σωρό στιγμιότυπο από τις δραστηριότητές τους.

Από τη μαγειρική μέχρι και τα διαβάσματά τους, η Δέσποινα Βανδή είναι δίπλα στα παιδιά της και προσπαθεί να αξιοποιήσει μαζί τους το χρόνο όσο πιο δημιουργικά γίνεται!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βέβαια είναι μεγάλη φαν της γυμναστικής και αυτό φαίνεται από τις ασκήσεις που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Χθες λοιπόν μοιράστηκε ένα ακόμα στιγμιότυπο από μία γυμναστική που την έβαλε να κάνει η κόρη της. Τη γυμναστική αυτή, η Μελίνα Νικολαΐδη τη βρήκε στο διαδίκτυο και θέλησε να τη δοκιμάσει με τη μαμά της.

Τι έγραψε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram για τη γυμναστική της

«Από χθες με κυνηγάει η κόρη μου να κάνω μαζί της ένα προγραμμα γυμναστικής από αυτά τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο! Και τελικά το αποφάσισα...» έγραψε στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε.

Στη συνέχεια ωστόσο η τραγουδίστρια φαίνεται τα βρήκε σκούρα αφού σε νέα της δημοσίευση έγραψε: «Αποφάσισα να ΜΗΝ το ξανακανω! Κουράστηκα και αισθάνθηκα ποσο με έχει επηρεάσει η βαθιά σχέση που έχω αναπτύξει με τον καναπέ μου ένα μήνα τώρα!!! Άι στο καλό! Αφού εγώ είμαι fan του #pilatesreformer τι το θελα!
Μεταξύ μας τώρα παίζει να ξέρετε κανένα καλό προγραμμα γυμναστικής στο διαδύκτιο να μου προτείνετε;».