Κλάψαμε με την ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη - "Το after καραντίνα μαλλί"

Έτσι θα γίνουμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κλάψαμε με την ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη -

Η Μαρία Ηλιάκη είναι σε αυτο-καραντίνα και μας έκανε να κλάψουμε στο γέλιο με την φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε πως θα είναι το μαλλί μας μετά την πανδημία!

Καθώς έχουμε πανδημία και απαγόρευση της κυκλοφορίας, τα περισσότερα καταστήματα είναι κλειστά. Εξαίρεση δεν αποτελούν και τα κομμωτήρια με πολλούς από τους διάσημους κύριους και κυρίες να έχουν πάρει τα ψαλίδια και τα σεσουάρ και να κάνουν μόνοι τους στο σπίτι την κώμη τους!

Η Μαρία Ηλιάκη λοιπόν, που μέσα από αναρτήσεις που κάνει μας δείχνει πως περνά τον χρόνο της κλεισμένη μέσα, έκανε τώρα και μια χιουμοριστική ανάρτηση που μας έκανε να λιώσουμε στο γέλιο, αλλά και να σκεφτούμε το δόλιο το μαλλί μας που θα γίνει κάπως έτσι (όπως και στην φωτογραφία) αν δεν τελειώσει σύντομα όλα αυτό που ζούμε. Θα μου πείτε μπροστά στην πανδημία τι είναι το μαλλί... Δείτε βέβαια και την επική ανάρτηση της Πηλιάκη. Έκανε τον καλό της κομμωτή!

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν ανέβασε την φωτογραφία που ακολουθεί και έγραψε στην λεζάντα "το after καραντίνα μαλλί". Μάλιστα σε ένα από τα σχόλια της γράφουν μεταξύ άλλων 'εγώ αποφεύγω πλέον τους καθρέφτες".

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη πριν την ανάρτηση για το μαλλί after καραντίνας, είχε κάνει και ένα δυνατό ποστ για τον ιό

Ειδικότερα είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε έναν νοσηλευτή να λυγίζει όταν ο γιος του πάει να τον κάνει αγκαλιά, αλλά εκείνος δεν μπορεί να ανταποκριθεί καθώς ήταν ώρες στο νοσοκομείο.

Η Μαρία Ηλικάκη έγραψε στην ανάρτηση που έκανε

"νοσηλευτής ξεσπά σε κλάματα...επειδή δεν άφησε τον γιο του να τον αγκαλιάσει μετά τη βάρδια του στο νοσοκομείο...ένα μεγάλο ευχαριστω σε όλους όσους υπηρετούν τον κλάδο της υγείας.."

Αυτό είναι και το βίντεο