"Βόμβα" για τις Άγριες Μέλισσες - Ξεκινούν κρυφά τα γυρίσματα στον ΑΝΤ1;

Όλα όσα έγιναν γνωστά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Είδηση "βόμβα" έσκασε για την αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες, που λάτρεψε το κοινό! Ξεκινούν κρυφά τα γυρίσματα στον ΑΝΤ1; Αναλυτικά όλα όσα έγιναν γνωστά για την μεγάλη επιστροφή εν μέσω πανδημίας.

Οι συντελεστές της σειράς του ANT1 φαίνεται πως ξεκίνησαν να ξαναδιαβάζουν το σενάριο καθώς σύντομα επιστρέφουν στο Διαφάνι και το χωριό που όλο το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα Espresso, οι συντελεστές του σίριαλ ειδοποιήθηκαν διακριτικά μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου αλλά και τηλεφωνικά ότι θα αρχίσουν εκ νέου τα γυρίσματα τη Δευτέρα 27 Απριλίου, δηλαδή μετά την Κυριακή του Θωμά.

Ένα μυστικό e-mail βάζει την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 σε τροχιά επαναφοράς στους δέκτες μας, εκτός και αν προκύψει κάτι ανάλογα και τα μέτρα που τονίζει η κυβέρνηση.

Στόχος τους είναι να αρχίσουμε να βλέπουμε καινούρια επεισόδια από αρχές Μαΐου και μέχρι το τέλος Ιουνίου, και όπως τονίζουν οι πληροφορίες να υπάρξει ευελιξία στα γυρίσματα, με τις σκηνές το πρώτο χρονικό διάστημα να πραγματοποιούνται με την παρουσία των απολύτως απαραίτητων ανθρώπων, που δεν θα ξεπερνούν τα 10 άτομα, ώστε να υπάρξει ασφάλεια στο σετ.

Ποια η άλλη εναλλακτική για τα κρυφά γυρίσματα στον ΑΝΤ1 και τις Άγριες Μέλισσες

Όπως έχει γίνει γνωστό η απολύμανση, έχει γίνει τόσο στον χώρο τω σετ, όπως και στους εσωτερικούς χώρους των Κάπα Studios, όπου βρίσκονται η σάλα των Σεβαστών, το γραφείο του Δούκα, το αστυνομικό τμήμα, αλλά και οι κρεβατοκάμαρες των ηρώων της σειράς.

Μια άλλη σκέψη που επεξεργάζονται, όπως λέγεται, στον ΑΝΤ1 είναι να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό όλοι οι συντελεστές, ώστε να μπορέσουν με ασφάλεια να ξεκινήσουν πάλι τα γυρίσματα.

Ωστόσο εμείς δεν ξέρουμε κάτι σίγουρα ακόμα και είμαστε σίγουροι ότι ο ΑΝΤ1 δεν θα το διακινδυνεύσει αν δεν πάρει πρώτα το οκ από την κυβέρνηση, γιατί το μόνο και βασικό που ενδιαφέρει το κανάλι είναι η υγεία όλων. Πρόσφατα μάλιστα να αναφέρουμε πως έσκασε ακόμα μια αποκάλυψη για την σειρά του ANT1! Πότε φεύγει τελικά ο Στάνκογλου;