Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό - Η είδηση που διαψεύδει κατηγορηματικά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό - Η είδηση που διαψεύδει κατηγορηματικά

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό και ποια είδηση διαψεύδει κατηγορηματικά! Τι συνέβη ακριβώς και αναγκάστηκε η παρουσιάστρια να πάρει θέση;

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό λοιπόν σήμερα ο Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκε σε ένα νέο δημοσίευμα που ήθελε τις Άγριες Μέλισσες να επιστρέφουν στις οθόνες μας από τον επόμενο μήνα, μιας και όπως είπε είχε σταλθεί μέιλ όπου φαινόταν ότι το καστ της σειράς επέστρεφε πίσω στο Διαφάνι.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, όπως ανέφερε ο ίδιος που είχε μιλήσει τηλεφωνικός με παραγωγούς από την σειρά, και τόνισε πως αυτό το δημοσίευμα αποτελεί fake news, καθώς όπως είπε, το κανάλι έχει πάντα ως προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων.

Αμέσως λοιπόν τόνισε και η Φαίη Σκορδά πως μίλησε με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού και ανέφερε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αν δεν δώσει πράσινο φως η κυβέρνηση. Δείτε ωστόσο και την έκκληση της Φαίης Σκορδά προς όλες τις γυναίκες που έκανε πριν λίγες ώρες!

Δείτε την είδηση που διαψεύδει κατηγορηματικά η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό

Οι συντελεστές της σειράς του ANT1 φαίνεται πως ξεκίνησαν να ξαναδιαβάζουν το σενάριο καθώς σύντομα επιστρέφουν στο Διαφάνι και το χωριό που όλο το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα Espresso, οι συντελεστές του σίριαλ ειδοποιήθηκαν διακριτικά μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου αλλά και τηλεφωνικά ότι θα αρχίσουν εκ νέου τα γυρίσματα τη Δευτέρα 27 Απριλίου, δηλαδή μετά την Κυριακή του Θωμά.

Ένα μυστικό e-mail βάζει την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 σε τροχιά επαναφοράς στους δέκτες μας, εκτός και αν προκύψει κάτι ανάλογα και τα μέτρα που τονίζει η κυβέρνηση.

Στόχος τους είναι να αρχίσουμε να βλέπουμε καινούρια επεισόδια από αρχές Μαΐου και μέχρι το τέλος Ιουνίου, και όπως τονίζουν οι πληροφορίες να υπάρξει ευελιξία στα γυρίσματα, με τις σκηνές το πρώτο χρονικό διάστημα να πραγματοποιούνται με την παρουσία των απολύτως απαραίτητων ανθρώπων, που δεν θα ξεπερνούν τα 10 άτομα, ώστε να υπάρξει ασφάλεια στο σετ.