Τα "έφτυσε" η Κατερίνα Παπουτσάκη - «Ελληνίδα νοικοκυρά υποκλίνομαι»

Είναι κομμάτια από την κούραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα

Η Κατερίνα Παπουτσάκι βρίσκεται όλη μέρα στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της και όπως δείχνουν όλα τα έχει πλέον "φτύσει" από την κούραση. Για το λόγο αυτό δεν παρέλειψε να αποδώσει τα σέβη της στις Ελληνίδες νοικοκυρές, λέγοντας πως υποκλίνεται.

Η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί να αξιοποιεί καθημερινά το χρόνο της δημιουργικά παρέα με τα δύο παιδιά της και τον άντρα της. Μάλιστα, μοιράζεται πολλές από αυτές τις στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τα πιο γλυκά στιγμιότυπα με την οικογένειά της, μπορεί κανείς να τα δει κάνοντας μία βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιας και "τρέλαναν" μέχρι και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και μπορεί ο χρόνος να είναι πολύ περισσότερος πλέον καθώς οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα εκτός σπιτιού είναι περιορισμένη έως ανύπαρκτη, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι μανούλες δεν κουράζονται στο σπίτι.

Ίσα ίσα συμβαίνει το αντίθετο και αυτό αποδεικνύεται από το σχόλιο που έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανεβάζοντας μία φωτογραφία σε insta story, στην οποία είναι άβαφη και αχτένιστη, έγραψε: «Άναυδη με το πόσο κομμάτια είμαι! Ελληνίδα νοικοκυρά μάνα, υποκλίνομαι με δέος».

Κατερίνα Παπουτσάκη σπίτι

Το μήνυμα που είχε στείλει η Κατερίνα Παπουτσάκη για την πανδημία

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά, «Μένουμε σπίτι! Χρειάζεται να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι, υπεύθυνοι, ψύχραιμοι και αισιόδοξοι αλλά όχι ελαφρόμυαλοι.. Όλοι μας έχουμε κάτι να μάθουμε μέσα από αυτήν την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση.

Είναι βέβαιο ότι μια γείωση τη χρειαζόμασταν.. Ας το δούμε σαν μια ευκαιρία αυτόβελτίωσης και ενδοσκόπησης.. Ας το πάμε μέρα τη μέρα. Ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προστατεύοντας και εμάς και τα παιδιά μας και τους ανθρώπους που μας χρειάζονται. Χωρίς πανικό. Με θάρρος και ΑΓΑΠΗ».