Θρήνος για την Ναόμι Κάμπελ - Αποκάλυψε ότι πέθανε δικός της άνθρωπος

Από την πανδημία που σαρώνει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την Ναόμι Κάμπελ - Αποκάλυψε ότι πέθανε δικός της άνθρωπος

Συγκλονίζει η αποκάλυψη που έκανε για ένα δικό της άνθρωπο η Ναόμι Κάμπελ, με το super model να λέει ότι πηγαίνει πια στην τέταρτη εβδομάδα της καραντίνας της. Ποια αυτά που έγραψε για το πρόσωπο που πέθανε από τον ιό;

Η Ναόμπι Κάμπελ είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στον χώρο της μόδας, με την ίδια να έχει έχει δουλέψει για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου. Τώρα ωστόσο και αυτή μένει στο σπίτι λόγω και των εξελίξεων που έχουμε με την κορωνοϊό.

Τοπ τοπ μοντελ θέλησε μάλιστα, με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μοιραστεί με όσους την ακολουθούν το γεγονός, ότι έχει χάσει ένα δικό της άνθρωπο από τον κορωνοϊό, ο οποίος να πούμε ότι έφερε μια πολύ σημαντική απώλεια στον χώρο της μόδας.

Η ίδια λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδωσε δύναμη, για τις δύσκολες αυτές ημέρες που περνάμε.

Πηγαίνοντας στην 4η εβδομάδα, αυτές οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι πιο δύσκολες, κάθε μέρα αυτή την εβδομάδα έχασα κάποιον που ξέρω, δεν υπάρχει χρόνος να θρηνήσουμε ή να είμαστε εκεί για τους αγαπημένους μας. Σας παρακαλώ κρατήστε γερά την πίστη σας! Αναπνεύστε, ξεκουραστείτε και επανέλθετε. Κρατήστε το πνεύμα σας ψηλά και τη στάση σας θετική! Σας στέλνω αγάπη"¨έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ της.

Η Ναόμπι Καμπελ που αποκάλυψε ότι πέθανε ένας δικός της άνθρωπος είχε κάνει και μια εμφάνιση που είχε συγκλονίσει με μια εμφάνισή της

Τα ταξίδια είναι πιο δύσκολα σίγουρα τώρα που έχει ξεσπάσει ο κορωνοϊός και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν μετακινούνται με αεροπλάνο! Από τους ιούς δεν ξεφεύγουν ούτε και οι διάσημοι, με την Ναόμι Κάμπελ να παίρνει τα μέτρα της και μάλιστα με το παραπάνω!

Το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε με στολή για τον κορωνοϊό, σαν αυτές που βλέπουμε να φοράνε οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας! Μάλιστα η βρετανική Sun, αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι κατάφερε να το κάνει ακόμα και μόδα!

Ορίστε και η φωτογραφία η οποία να πούμε βέβαια ότι ήταν πριν να έχουμε και το lockdown στις ΗΠΑ

Ναόμι Κάμπελ στολή κορωνοϊού