Σοκάρει η Anna Wintour - Ο γιος της είναι γιατρός και νόσησε από κορωνοϊό

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκάρει η Anna Wintour - Ο γιος της είναι γιατρός και νόσησε από κορωνοϊό

Από κορωνοϊό νόησε ο γιος της Anna Wintοur με την editor in chief της Vogue να μας λέει, με βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την δυσάρεστη αυτή είδηση. Μάλιστα όπως είπε, ο γιος της είναι γιατρός και παλεύει κατά της πανδημίας.

Σόκαρε το βίντεο που ανέβασε η "σιδηρά" κυρία της Vogue (όπως την αποκαλούν στον χώρο της μόδας και όχι μόνο). Η Anna Winour ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο μας αποκάλυψε ότι ο γιος της νόησε από τον ιό, που σαρώνει πλέον και τις ΗΠΑ.

Η αποκάλυψη που έκανε για τον γιο της που νόσησε από κορωνοϊό η Anna Wintour

Όπως είπε η ίδια ο γιος της είναι γιατρός και αυτή την στιγμή είναι σε καραντίνα καθώς είναι αρκετά άρρωστος. Η ίδια πάντως φάνηκε αισιόδοξη προσθέτοντας ότι σύντομα θα γίνει καλά και θα επιστρέψει πίσω στην δουλειά του και στην μάχη κατά του ιού. Να πούμε ότι άλλη μια δυσάρεστη αποκάλυψη, ήρθε από τον χώρο της μόδας με την Ναόμι Κάμπελ να λέει ότι έχασε ένα δικό της πρόσωπο από τον ιό.

"Ο γιος μου είναι γιατρός. Είναι αυτή τη στιγμή αρκετά άρρωστος και σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι. Αλλά όταν θα συνέλθει θα επιστρέψει στην Εντατική στο νοσοκομείο του. Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν και τόσο ευγνώμων για όλους του επαγγελματίες υγείας που μάχονται να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού και να σώσουν ζωές" είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ακολουθεί.

Η ίδια αναφέρθηκε στο βίντεο που θα δείτε και στο "ίδρυμα" που ίδρυσαν με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για όλους εκείνους τους ανθρώπους της μόδας, που αυτή την στιγμή περνούν δύσκολα.

Ορίστε και η ανάρτηση που έκανε