MasterChef: Spoiler "βόμβα" - Τότε αποχωρεί η Κατερίνα

Τα πάνω κάτω στο ριάλιτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Spoiler

Σκέτη "βόμβα" είναι το νέο spoiler που κυκλοφόρησε εδώ και λίγη ώρα για τη συνέχεια του MasterChef, το οποίο έχει να κάνει με το πότε ακριβώς αποχωρεί από τον διαγωνισμό η Κατερίνα και μετά από ποιόν κορυφαίο παίκτη!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την παίκτρια που έχει απασχολήσει όσο καμία άλλη στο φετινό MasterChef, μιας και φροντίζει με τις ατάκες να τραβάει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κατερίνα ήταν το outsider που μετατράπηκε σε φαβορί, μιας και μαζί με τον Διονύση αποτελούσαν τους δύο παίκτες που δεν ήταν επαγγελματίες μάγειρες, κατάφεραν να φτάσουν αρκετά ψηλά στον διαγωνισμό.

Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», κυκλοφόρησε ένα τρομερό spoiler που αφορά τη συνέχεια του διαγωνισμού μαγειρικής, ο οποίος θυμίζουμε πως έχει φτάσει ήδη μέχρι τον μεγάλο τελικό και έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα ονόματα των δύο φιναλίστ.

Τότε θα φύγει η Κατερίνα από τον διαγωνισμό

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, η Κατερίνα θα καταφέρει να μπει στην δεκάδα, "πετώντας" έξω από το παιχνίδι τον Γιώργο ο οποίος από την πρώτη μέρα θεωρήθηκε ένα από τα φαβορί για τη νίκη στον διαγωνισμό.

Η Κατερίνα με τον Γιώργο είναι γνωστοί για τις ατελείωτες διαμάχες τους, μιας και καταφέρνουν να τσακώνονται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο ακόμα κι αν δεν συνεργαστούν ούτε λίγο.

Έτσι όπως όλα δείχνουν, η ερασιτέχνης Κατερίνα θα αφήσει εκτός διαγωνισμού τον επαγγελματία Γιώργο, ο οποίος στο χθεσινό επεισόδιο ξεκαθάρισε πως δεν τον νοιάζει αν της αρέσει γιατί εκείνος έχει τη δική του κοπέλα που είναι μοντέλο.

Η Κατερίνα από τη μεριά της έχει πει πολλές φορές πως στόχος της είναι να κερδίσει το διαγωνισμό και να καταφέρει να τους πετάξει όλους εκτός. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό επέλεξε να μην πάει σε ένα έπαθλο απολαμβάνοντας τη μοναξιά της στο σπίτι και κάνοντας όπως είπε η ίδια, πρόβα για τον τελικό.

Δείτε το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εκπομπή «Ευτυχείτε»: