Έξοδος για Άγγελο Λάτσιο και Θοδωρή Μισόκαλο - Η φωτογραφία που τους πρόδωσε

Που πήγαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξοδος για Άγγελο Λάτσιο και Θοδωρή Μισόκαλο - Η φωτογραφία που τους πρόδωσε

Μια έξοδο έκανε ο Άγγελος Λάτσιος μαζί με τον Θοδωρή Μισόκαλο. Η φωτογραφία που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους πρόδωσε.

Μπορεί να έχουμε απαγόρευση αλλά έστω για τα βασικά μπορούμε ακόμα να πάμε, στέλνοντας βέβαια και το απαραίτητο sms. Έτσι έκαναν λοιπόν ανιψιός και θείος που είχαν μια.. λιγούρα.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη λοιπόν θέλησε να βγει για λίγο από το σπίτι και να πάει να πάρει κάτι, που πρέπει να πούμε ότι το ζηλέψαμε πολύ. Μαζί του ήταν και ο Μισόκαλος. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λοιπόν έκαναν μια ανάρτηση που μας "μαρτύρησε" ότι οι δυο τους ήταν μαζί! Που πήγαν όμως; Να σας πούμε ότι η καραντίνα έχει κάνει αγνώριστο τον Άγγελο Λάτσιο. Δείτε τι έχει αλλάξει.

Λοιπόν ανιψιός και θείος "πετάχτηκαν" απλά να πάρουν ένα παγωτό και μας έκαναν "ζημιά' με την φωτογραφία που ανέβασαν.

Θοδωρής Μισόκαλος Άγγελος Λάτσιος για παγωτό

Και αυτή που ανέβασε ο Άγγελος Λάτσιος

Άγγελος Λάτσιος ανάρτηση παγωτό

Δείτε και μια ακόμα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που έκανε έξοδο μαζί με τον Θοδωρλη Μισόκαλο

Η πρώτη ειδοποίηση από τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης «112» στάλθηκε ένα βράδυ, πριν από κάποιες ημέρες στους περισσότερους πολίτες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι πλέον η διαχείριση της μεγάλης κρίσης που έχει ξεσπάσει και στη χώρα μας, λόγω της μεγάλης διάδοσης του ιού, ανατέθηκε στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Έτσι το «112» έστειλε την πρώτη επίσημη γενική ενεργοποίηση του μετά την ολοκληρωμένη λειτουργία του και προκάλεσε διάφορα σχόλια στα social media εξαιτίας του περίεργου ήχου του.

Αρκετοί ήταν αυτοί που τρόμαξαν από τον ήχο.Ανάμεσα σε αυτούς και ο Άγγελος Λάτσιος. Ο 17χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη ανέβασε το μήνυμα του «112»στα instastories και έγραψε «Πήγα να πάθω έμφραγμα».

Άγγελος Λάτσιος μήνυμα 112