Ελένη Μενεγάκη: Δάκρυσε από τα γέλια στον αέρα της εκπομπής - Δεν φαντάζεστε τι συνέβη

Επικό σκηνικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Δάκρυσε από τα γέλια στον αέρα της εκπομπής - Δεν φαντάζεστε τι συνέβη

Το πιο αδιανόητο σκηνικό συνέβη στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία δε συγκρατήθηκε και δάκρυσε κανονικά από γέλια στον αέρα. Σίγουρα δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έκανε την παρουσιάστρια να γελάσει τόσο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προσέφερε ένα απίστευτο σκηνικό στη σημερινή εκπομπή της, μιας και συνδέθηκε μέσω Skype με την Σταυρούλα Κοτσιά η οποία είναι κτηνοτρόφος και κρεωπόλης στα Καλάβρυτα.

Η σύνδεση ωστόσο δεν πήγε και τόσο καλά μιας και σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας ένα καναρίνι κελαηδούσε πάρα πολύ δυνατά καθιστώντας αδύνατη την επικοινωνία ανάμεσα στις δύο κυρίες.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια της και έτσι έφτασε σε σημείο να δακρύσει, ενώ μία ξεχωριστή στιγμή είχε και σε χθεσινή της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη.

«Παιδιά συγγνώμη αλλά θα το πω, πιο δυνατά ακούω το καναρίνι, την καρδερίνα, δεν ξέρω τι ακούω… Πραγματικά, αν είναι αληθινό αυτό το πουλί συγχαρητήρια» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Οι συνεργάτες της συνέχισαν να γελάνε και η παρουσιάστρια ρώτησε με τη σειρά της: «Τι ράτσας είναι το πουλάκι που κελαηδάει δυνατά;».

Η διαφορετική εισαγωγή της Ελένης Μενεγάκη

Μπορεί στο σημείο αυτό η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να είχε έναν πιο χαλαρό τόνο, στην αρχή ωστόσο, έκανε μία λίγο πιο διαφορετική εισαγωγή.

«Καλησπέρα σας, εμείς εδώ τα φιλαράκια σας, η μεσημεριανή σας παρέα που αλλιώς ξεκίνησε αυτή η παρέα τον Οκτώβρη και αλλιώς προχωράει. Έχουμε απομείνει εμείς οι τρεις. Οι άλλοι είναι γύρω γύρω και πάνω. Τα ξαναλέω δεν θέλω να γίνουν παρεξηγήσεις, όλοι είμαστε εδώ απλά κρατάμε τις γνωστές αποστάσεις. Αν μου έλεγαν ότι εμείς οι τρεις θα είχαμε τόσα πράγματα συντονισμένα να πούμε και να μπαίνουμε σε τόσα διαφορετικά κομμάτια που έχουμε αναπτύξει στην εκπομπή μας, δεν θα το πίστευα. Η εκπομπή έχει αλλάξει πρόσωπο κατά το 75%. Ας το δούμε σαν μια καλή παρέα, μας απασχολεί όλους το ίδιο» είπε χαρακτηριστικά.