MasterChef: Ξεσάλωσε το Twitter με την "μπινιά" - "Όταν ο Κοντιζάς κάνει σκουλήκι τον Γιώργο"

Πήραν "φωτιά" τα πληκτρολόγια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ξεσάλωσε το Twitter με την

Ο Γιώργος από το MasterChef πήγε να κάνει "μπινιά" και το Twitter ξεσάλωσε. Δείτε τα 'καυτά" σχόλια που έγραψαν οι χρήστες του για τα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (7/4).

Ο Γιώργος έκανε ένα μοιραίο λάθος στο παιχνίδι και τοποθέτησε στο πιάτο το κάτι μετά και το πέρασμα του προβλεπόμενου χρόνου. Μπορεί ο παίκτης να πήγε να τα "μπαλώσει" ωστόσο οι κριτές τον τσάκωσαν και αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο του.

Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν το όλο θέμα δεν πέρασε απαρατήρητο από το Twitter, με το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να ξεκινά τα σχόλια. Άλλωστε αυτό συμβαίνει συχνά, με τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να έχουν περάσει από το κόσκινο, πριν δυο μέρες και άλλη μια παίκτρια του παιχνιδιού μαγειρικής του Star. Την Κατερίνα!

Έτσι λοιπόν για ακόμα μια φορά τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά και οι χρήστες ξεκίνησαν να πετάνε κακιούλες. Βέβαια φυσικά υπήρχαν και οι υποστηρικτές.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα σχόλια που είδαμε στο Twitter για τον Γιώργο από το MasterChef και την "μπινιά"

¨"Το τουίτερ όταν ο Κοντιζας κάνει σκουλήκι τον Γιώργο"

"Και να φύγεις Γιώργο για το καλο σου θα είναι αρκετά με τους ξεφτίλες που είναι εκεί μέσα"

"Όταν σου λένε ότι ο Γιώργος μαγείρευε επί 45 λεπτά, για να βγει με τη μία υποψήφιος χωρίς καν να δοκιμαστεί το πιάτο του"

"όταν ακούς για πολλοστή φορά για την γκομεναρα λότους από τον μ@@κα Γιώργο"

"Ο Γιώργοςα αντί να λέει ευχαριστώ στην Κατερίνα που τον κούρεψε και τον έκανε άνθρωπο κάθεται και της τα χώνει.που όταν μπήκε στο #masterchefgr ήταν σαν διασταύρωση γιδοβοσκού με τραχανολαγιά..."

"Αλήθεια τώρα...Ο Γιωργάκης πιστεύει ότι η Κατερίνα τον γουστάρει??? Τελικά είχες δίκιο Κατερίνα για τα μυαλά που κουβαλάει αυτός κ όχι μόνο αυτός.Παιδάκια 16 χρονα"